Röplabda

2023.04.04. 18:21

Egyértelmű esélyesként várhatják a DEAc röplabdásai a szerdai összecsapást

A debreceni együttes a mostani idényben itthon és idegenben is 3:0-ra verte a salgótarjániakat

Forrás: deac.hu

A DEAC női röplabdázói szerda este a Salgótarjánt látják vendégül, a találkozó 19 órakor kezdődik. Ezúttal nem a DESOK-ban, hanem a Teknősben lévő munkacsarnokban rendezik a mérkőzést. Fontos információ a szurkolóknak, hogy a helyszínváltozás miatt zárt kapus lesz a következő fellépés – tudatta a Debreceni Egyetem alakulata keddi közlésében.

Kuszkó Zsolt együttese egyértelmű esélyesként vághat neki az összecsapásnak, mivel a nógrádiak eddig sem az alapszakaszban, sem pedig az alsóházban nem tudtak diadalmaskodni. A debreceni együttes a mostani idényben itthon és idegenben is 3:0-ra verte a salgótarjániakat. Érdekesség, hogy a debreceni találkozón a vetélytárs a három szett során mindössze tizenöt pontot szerzett.

Borók Orsiék az előző héten a HÉP-Röpke elleni összecsapással indították a szereplésüket a rájátszásban. A meccs óriási izgalmakat tartogatott, végül az ötödik játszma döntött, ebben a DEAC-nak jött ki a lépés, így értékes sikerrel kezdtek a hajdúsái csapat.

NB II. Kelet alsóház

DEAC-HÉP-SBTC

2023. 04. 05. (szerda) 19.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában