Labdarúgás

2022.12.04. 10:28

Győzelemre vitte kis csapatát a böszörményi Leónidasz király – Az őszi megye I. legjobb nyilatkozatai!

Ebben a néhány hónapban is volt pár súlyos aranyköpés, néhányat most külön is kiemeltünk.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

A megérdemelt téli pihenőjüket töltik hajdú-bihari labdarúgócsapatok, egy ideig a megyei első osztály küzdelmei is szünetelnek. A szokottak szerint olvasóink idén is hétről hétre végigkövethették a fordulók utáni edzői értékeléseket, ez a szusszanásnyi szünet pedig szuper alkalom arra, hogy felelevenítsük közülük a legjobbakat, a legőszintébbeket és a legviccesebbeket. Lentebb a gyűjtés, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Püspökladányi LE – Józsa SE. 1–9 (1–2)

Szabó Máté (Püspökladány): Az elkövetkező 6 napban megpróbáljuk kiásni magunkat a romok közül, és bízom benne, hogy az a 7 meghatározó játékos, aki ma nem volt, lapátot fog, és segít nekünk kiszabadulni.

Monostorpályi SE–Kabai Meteorit SE 5–2 (2–1)

Bereczky Bence (Monostorpályi): A csapat a monostori vadmacskák távollétét is elbírta, akik leánybúcsú miatt nem tudtak rész venni a rangadón.

Hajdúsámsoni TTISZE – Monostorpályi SE 1–4 (1–2)

Bereczky Bence (Monostorpályi): Úgy kezdtük a meccset, mintha mi jöttünk volna lagziból.

Balmazújvárosi FC–Hajdúböszörményi TE 0–2 (0–1)

Gyarmati Zoltán (Hajdúböszörmény): Még szerencse hogy a játékosok tegnap este megnézték a spártai 300-ról szóló filmet, mert a meccs végén úgy éreztem magam, mint Leónidasz király, aki győzelemre vitte a 9 fős böszörményi alakulatát az időközben 14 főre bővült balmazújvárosi sereggel szemben.

Bestrong SC–Józsa SE 1–1 (1–0)

Köstner Tamás (Bestrong): Úgy kerülgetjük mostanában a sikert, mint félénk tinédzser a kiszemelt nőt a helyi diszkóban. Odamegyünk, felkérjük táncolni, de haza már nem tudjuk vinni. Most is könnyed győzelem helyett egy utolsó pillanatban kapott góllal játszottunk döntetlent, ez több, mint bosszantó. A kapu előtti határozatlanságunk ismét pontvesztést eredményezett.

DSC-SI–Bestrong SC 0–6 (0–3)

Köstner Tamás (Bestrong): Különféle hasonlatokkal illusztrálhatnám, mennyire szükségünk volt már erre a győzelemre. Ehelyett inkább csak visszautalok a múlt heti nyilatkozatomra: Végre sikerült hazavinni egy lányt!

DASE – Kabai Meteorit SE 2–0 (2–0)

Tóth Péter (Kaba): A VAR és a villanyfény hiányában meg kellett elégednünk a nomád körülményekkel a DEAC-pályán. Örömünkre szolgált, hogy a sötétségben lejátszott mérkőzésen az ellenfél teljesen fekete mezben játszott. Ezért úgy gondolom, a játékvezetőnek nem kellett volna a mérkőzést levezetnie.

Berettyóújfalu SE – Bestrong SC 3–1 (2–0)

Köstner Tamás (Bestrong): Mondanám, hogy koncentráltak voltunk, de... Mondanám, hogy fegyelmezettek voltunk, de... Mondanám, hogy agresszívak voltunk, de... Mondanám, hogy kombinatívak voltunk, de... Mondanám, hogy számtalan lehetőséget dolgoztunk ki, de... Így inkább nem mondok semmit.

Balmazújvárosi FC – Kabai Meteorit SE 5–1 (3–1)

Pintér István (Kaba): Ezerarcú csapat vagyunk most a 882.-et mutattuk.

Kabai Meteorit SE–Józsa SE 5–3 (3–3)

Tóth Péter (Kaba): Születésnap, névnap, lánykérés, Tibi bácsi meggyógyult, győzelem, sok gól. Azt gondolom, hogy szép legyen, a napunk ettől nem kell több. Gratulálok mindkét csapatnak a közönségszórakoztató játékhoz.

Bestrong SC–Kabai Meteorit SE 4–0 (2–0)

Tóth Péter (Kaba): A Tisza elöntötte Kabát. Tisza Tibor–Kaba 4–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában