Megye I. - Frissítve a vasárnapi eredményekkel!

2022.08.14. 16:59

„Megpróbáljuk kiásni magunkat a romok közül”

Újra pályára léptek a labdarúgó megyei első osztály csapatai, mutatjuk, mi történt az első fordulóban!

Forrás: illusztráció / Shutterstock

DEAC – DASE 3–4 (0–2)

50 néző. Vezette: Orosz J. (Karsai B., Nagy R.).

DEAC: Urbán G., Sándor B. (Dari B.), Karikás K., Al-Rubaye A. (Patócs R.), Orbán A. (Kertész K.), Horváth T., Váradi L., Béke T. (Ferenczi T.), Juhász B. (Víg Zs.), Balogh Á. (Fodor T.), Virág G. Megbízott edző: Balla Imre.

DASE: Polyák F., Molnár M. (Hegedűs Gy.), Nagy B. (Vilmányi D.), Éder G., Fényi B., Csák Zs., Szabó J. (Samad A.), Ibrahim K. (Pató M.), Bucz B., Éles M. (Odunuga I.), Kiss L. (Deák Z.). Edző: Kovács Miklós.

Gól: Juhász B., Dari B., Patócs R., illetve Bucz B. (4). Jók: Dari B., Urbán G., Váradi L., Horváth T., Karikás K.

Balla Imre: Nagyon jó meccset Játszottunk a DASE-val, és ezt főleg abban láttam, hogy 2 hete kezdtük el az edzést, és látszott az a különbség, hogy ők 4 hete már edzenek, előrébb járnak, mint mi. A pályán ez nem látszódott, sőt úgy érzem, hogy játékban egyenlők voltunk az ellenféllel. Egyenlő párharc volt, úgy érzem, talán a döntetlen reálisabb lett volna. A pozitívum viszont az, hogy 7 fiatal játékos volt a keretünkben, 16-17 évesek. A fiatalokat szeretnénk majd a felnőtt NB III.-as csapatba adni, úgy gondolom, ebben jó úton járunk, mert a srácok nagyon jól teljesítettek. Nagyon-nagyon parázs meccs volt, akik kilátogattak a mérkőzésre, azok nagyon fordulatos és jó találkozót láthattak. Gratulálok a DASE-nak, és az edzőkollégámnak. Innen folytatjuk, remélem, sokat fogunk fejlődni, és a mostanitól is jobban fogunk játszani.

Kovács Miklós: Osztályon felüli színvonalú mérkőzést játszottunk a DEAC II. ellen. Ahol a jobb aktuális fizikai állapot döntött a mi javunkra. Valamint egy kiváló egyéni teljesítmény Bucz B. személyében, aki 4 góllal járult hozzá a sikerhez. Azt gondolom, hogy valamennyi játékosom, és ezen felül az ellenfél játékosai is megérdemlik a dicséretet. Remélem, ezt a mentalitást és hozzáállást meg tudjuk tartani a következő hétvégéken is.

Püspökladányi LE – Józsa SE. 1–9 (1–2)

150 néző. Vezette: Nagy L. (Pósa Zs., Nedeczky Zs.).

Püspökladányi LE: Nagy J., Nagy B., Bernáth G., Ferenczi L., Németh M., Daróczi D., Török T. (Makula A.), Szabó B., Fegyverneki Zs., Nagy V. (Horváth I.), Pap L. Edző: Szabó Máté.

Józsa SE: Gordon B., Papp R., Balogh T., Berényi O. (Horváth R.), Borbély I. (Szabó M.), Szentjobbi R., Bardi Á., Nagy J., Csizmadia Cs., Hamvas E., Fekete L. (Gubacsi-Wéber Á.). Edző: Szabó László.

Gól: Török T., illetve Nagy J. (6), Fekete L., Csizmadia Cs., Szentjobbi R. Jók: senki. Ifi: 3–3.

Szabó Máté: Megsemmisítő vereséggel, élve elástuk magunkat az első fordulóban egy roppant szimpatikus, kellemes ellenféllel szemben. Minden terén totális csődöt mondtunk, és ezzel egy időben ellenfelünk támadója élete meccsét játszotta! Általában, ha valamibe megfelelő minőségű és pólusú munkát teszünk, annak szerencsében és eredményben is vissza kellene köszönni. Nem tudom elhinni, hogy az az energia, amit az elmúlt két és fel hónapban jó néhányan nap mint nap beletettünk, ennyit ért, és ezt a produkciót, szerencsefaktort tükrözik vissza a természet törvényei! Az elkövetkező 6 napban megpróbáljuk kiásni magunkat a romok közül, és bízom benne, hogy az a 7 meghatározó játékos, aki ma nem volt, lapátot fog, és segít nekünk kiszabadulni.. Gratulálunk a Józsa csapatának!

Szabó László: A csapatban sok játékosnak ez volt az első megye I.-es mérkőzése. A játékosoktól azt kértem, játsszanak felszabadultan és fegyelmezetten. Az első félidőt kissé görcsösen kezdtük, és ahogy telt az idő, a csapat úgy oldódott fel. A második félidőben totális támadójátékot játszottunk. A mezőny legjobbja Nagy János. Tisztában vagyunk a saját képességeinkkel. A nagy gólkülönbséghez hozzájárult a gyengén és hiányos összetételben felálló ellenfél. Gratulálok a csapatnak.

Hajdúsámsoni TTISZE – Bestrong SC 3–3 (1–2)

100 néző. Vezette: Puskás Z. (Kiss A., Sápi V.).

Hajdúsámsoni TTISZE: Magas M., Bordás Á. (Papp Á.), Nagy I., Bacskai A. (Tóth G.), Preku D. (Tövisháti M.), Bartha Z., Mertin L., Szabó B. (Szfára F.), Balla B., Halász Z., Molnár Á. Edző: Halász Zoltán.

Bestrong SC: Lénárt P. (Párducz T.), Áros Cs., Bartók P. (Kiss T.), Molnár Z. (Bojti L), Magyar A., Papp K., Kovács D., Hermann D., Varga V. (Tóth G.), Barabás Z., Katona Z. Edző: Köstner Tamás.

Gól: Bacskai A., Nagy I., Katona Z. (öngól), illetve Pap K. (2), Lénárt P. Jók: Barabás Z., Papp K., Hermann D.

Halász Zoltán: Egy elég jó iramú, fordulatos mérkőzést játszottunk a fiatal újonccsapat ellen. Sajnos helyzeteinknek csak a töredékét sikerült értékesítenünk, de 3 rúgott góllal hazai pályán így is nyernünk kellene. Továbbra is könnyen elkerülhető gólokat kapunk, jövő héten igyekszünk javítani!

Köstner Tamás: Fordulatos, változatos mérkőzést játszottunk a tavalyi bronzérmes Hajdúsámsonnal. Igaz hogy a hazaiaknak több helyzetük volt, de 2-2-nél nekünk is kimaradt 2 óriási lehetőségünk. Ezt követően a Hajdúsámson megszerezte a vezetést, de szerencsére a találkozó vége előtt egyenlíteni tudtunk, amelyet nagy fegyverténynek értékelünk.

Létavértes SC ’97 – Hajdúböszörményi TE 2–3 (1–3)

200 néző. Vezette: Csiszár K. (Pál G., Molnár L.).

Létavértes SC ’97: Szkirkanics Á., Kolompár J., Vónya P. (Kaszonyi Zs.), Zurbó B., Tóth R., Papp Z., Kontor B. (Vida F.), Újvárosi M., Szabó V., Szabó Zs., Papp S. (Laczkó I.) Edző: Posta Sándor.

Hajdúböszörményi TE: Fülöp G., Bun R., Forgó P. (Mizsei Sz.), Papp N., Komjáti D., Varga D. (Kálmán P.), Nagy Z., Sallai Cs., Tompák B. (Kocsis L.), Benke Sz. (Pelles D.), Prokisch D. (Rákos B.). Edző: Harmati Zoltán.

Gól: Szabó V. (2), illetve Prokisch D., Bun R., Papp N. Jók: Tóth R., Kolompár J., Szabó V. Ifi: 2–6.

Posta Sándor: Az első félidőben gyengén játszottunk, sok potyagólt kaptunk. A második félidőben már sikerült azt játszani, amit szerettünk volna, sikerült mezőnyfölényt is kialakítani, de ez kevés volt ahhoz, hogy megfordítsuk a meccset.

Harmati Zoltán nem nyilatkozott.

Monostorpályi SE – Berettyóújfalui SE 1–1 (1–0)

200 néző. Vezette: Gulyás S. (Gyarmati I., Török Cs.).

Monostorpályi SE: Sós D., Nagy Sz. (Nyilas Sz.), Kolompár K., Illés D. (Bodnár L.), Rostás G., Sólyom M. (Gyöngy T.), Bacsó A., Erdős B., Szilágyi A., Bákonyi N., Bojti Á. (Varga B.). Edző: Bereczky Bence.

Berettyóújfalui SE: Virányi G., Békési D. (Ékes G.), Magyar Sz., Csordás J., Alimán J., Nagy R., Trippon P. (Nagy R.), Mező L. (Szabó G.), Ertsey Zs., Mező Sz. (Erdei K.), Erdei Sz. (Kocsmáros B.). Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Rostás G., illetve Magyar Sz. Ifi: 6–2.

Bereczky Bence: Pedig megfogadtam, hogy az új szezonban csak akkor nyilatkozom, ha nyerünk… Az első félidőben helyenként jól játszottunk, meg is szereztük a vezetést, a másodikban azonban több játékosom is tudása alatt teljesített, és a hajrában egy szerencsés góllal egyenlített ellenfelünk. Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján igazságos eredmény született. További sok sikert kívánok a BUSE csapatának!

Szitkó Róbert nem nyilatkozott.

Sárréti DSK – DSC-SI 5–0 (2–0)

150 néző. Vezette: Gálfi F. (Vadon T., Nagy A.).

Sárréti DSK: Kiss B., Szabó T. (Turai A.), Kiss Cs., Horváth Zs. (Baranyi T.), Kiss N. (Mezei Gy.), Balás V. (Rostás D.), Vass Á. (Füleki B.), István B., Nagy L. (Alimán A.), Kiss D., Jenei B. (Burkus D.). Edző: Szabó Lajos.

DSC-SI: Sallai J., Tóth Cs., Tapoti J., Gabella J., Lukács Á., Cseke B., Buglyó A., Brázda B., Németi P., Varga R., Sütő N. Edző: Selyem Nándor.

Gól: Kiss D. (2), Vass Á. (3) Jók: mindenki.

Szabó Lajos: A mai nyitómérkőzésen egy kellemes ellenféllel találkoztunk, pályára tudott lépni minden egyes játékosunk, aminek nagyon örülők. A jövőre nézve fontos információt kaptunk vissza. Egész mérkőzésen uraltuk a játékot. Sok helyzetet alakítottunk ki, de még a játék pontossága, gyorsasága hagy kivetnivalót maga után. Ezen még sokat kell dolgozni, de nagyon örülünk annak, hogy Vass Á. újra megtalálta a góllövő cipőjét, és annak is örülünk, hogy sikerült revánsot venni a tavaszi csúfos hazai vereségünk után. Sok boldog születésnapot kívánok a polgármester úrnak. A mai győzelmet Mészáros Gyula sportelnök úrnak ajánljuk, mielőbbi gyógyulást kívánunk. Sok sikert kívánunk a DSC-SI csapatának, hajrá, Udvari!

Selyem Nándor nem nyilatkozott.

Nyíradony VVTK – Balmazújvárosi FC 2–1 (0–1)

50 néző. Vezette: László J. (Percze Zs., Zámbó T.).

Nyíradony VVTK: Rácz T., Bogár M., Daru I., Gyurina J., Kónya M., Perényi R. (Szilágyi Z.), Nagy K., Kántor T., Bányász A., Tömöri L. (Gáll F.), Bara M. Edző: Dán Ferenc.

Balmazújvárosi FC: Csorvási T., Kun M., Radócz Sz.(Szabó N.), Veres Z., Szabó B., Silling M., Benke N., Kerekes B., Harangi N. (Szabó Sz.), Fehér Z. (Draveczky L.), Kovács M. Edzők: Tóth Gábor és Pintér István.

Gól: Kántor T., Bara M., illetve Szabó N. Jók: Bencze N., Kovács M., Silling M. (a mezőny legjobbja). Kiállítva: Csorvási T. Ifi: 2–2.

Dán Ferenc: A kezdés nagyon fontos, főleg hazai pályán illik győzelemmel kezdeni. De ez nem ilyen egyszerű, főleg a bajnokcsapat ellen. A Balmaz kezdte jobban a meccset, meg is szerezte a vezetést. A félidőben váltottunk 2 csatárra, és feljebb toltuk a védekezést, így sikerült fordítani. Nagyon fontos volt, hogy a játékosok elhitték, hogy meg is tudják fordítani a meccset. Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást. További sok sikert Balmazújvárosnak!

Pintér István: Saját magunkat vertük meg, egyéni hibák döntötték el a mérkőzést. Mindamellett gratulálok a csapatnak, remek volt a hozzáállás.

A tabella

1. Józsa SE    1  1  0  0  9 – 1  3 
2. Sárréti DSK    1  1  0  0  5 – 0   3  
3. DASE     1  1  0  0  4 – 3  3   
4. Hajdúböszörményi TE   1  1  0  0  3 – 2   3 
5. Nyíradony VVTK   1  1  0  0  2 – 1   3   
6. Hajdúsámsoni TTISZE   1  0  1  0  3 – 3   1  
7. Bestrong SC  1  0  1  0  3 – 3   1 
8. Berettyóújfalui SE   1  0  1  0  1 – 1   1 
9. Monostorpályi SE    1  0  1  0  1 – 1   1 
10. Hajdúnánás FK    0  0  0  0  0 – 0  0    
11. Kabai Meteorit SE   0  0  0  0  0 – 0   0    
12. DEAC 1  0  0  1  3 – 4   0  
13. Létavértes SC `97   1  0  0  1  2 – 3  0 
14. Balmazújvárosi FC   1  0  0  1  1 – 2   0 
15. Debreceni Sportcentrum-SI 1  0  0  1  0 – 5  0  
16. Püspökladányi LE   1  0  0  1  1 – 9   0 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában