Futsal

2022.11.06. 20:53

Nem mindennapi végeredmény született a DEAC vasárnap esti meccsén

A Debreceni Egyetem gárdája ment előre becsülettel, ennek ellenére nem tudta bevenni a tolnaiak kapuját.

A DEAC női futsalosaira hosszabb pauzát követően (október 8-a léptek legutóbb pályára az NB I.-ben) rangadó várt vasárnap este, hiszen a hozzájuk hasonlóan nagy terveket szövögető Tolnát látták vendégül a DESOK-ban, számolt be a deac.hu.

Forrás: Derencsényi István / deac.hu

Nem kellett sokat várni az első lövésre: Fülöp Diána próbálkozását könnyedén védte Deczki Vanda. Ezt követően is a DEAC volt az aktívabb, ettől függetlenül a vezetést nem tudták megszerezni. Aztán egy labdaszerzés után Kiss Gréta Anett előtt adódott nagy lehetőség, szerencsére Torma Lilla eszén nem járt túl. Érdekesség, hogy mindkét kapuvédő a támadások szervezéséből is megpróbálta kivenni a részét. A szünetig mindkét kapu előtt akadtak „meleg pillanatok”, ám a szünetben 0-0 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben is igyekezett feltörni ellenfele hátsó alakzatát a Debrecen, ám ez ezúttal sem ígérkezett könnyű feladatnak. A vendégek sem csak a bekkelésre összpontosítottak, ettől függetlenül Tormának nem kellett óriási bravúrokat bemutatnia. Teltek a percek, és egyre inkább úgy tűnt, hogy nem láthatnak gólt a szurkolók.

Végül valóban 0-0 lett a végeredmény, ami azért nem túl gyakori a futsalban.

A döntetlen után valószínűleg egyik csapat sem bosszankodik nagyon, mivel a DEAC és a Tolna továbbra is veretlen ebben az idényben a bajnokságban. Quirikó Vivien tanítványai a következő fordulóban a Budaörssel csapnak össze idegenben.

A tények

Női futsal NB I., 7. forduló

DEAC-2F-Bau Tolna-Mözs 0-0

DESOK, játékvezető: Forgács Krisztián, asszisztensek: Darányi Antal, Nagy Róbert.

A DEAC összeállítása: Torma – Csepregi, Fülöp, Nagy A., Krascsenics. Cserék: Kopjári, Dmitrijenko, Tóth N., Pócsik, Üveges, Gajzágó, Czégény, Tóth A. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában