Elhagyta a Lokit

2022.07.07. 11:29

Távozott a DVSC-től a fiatal védő

Szujó Attila még a Lokival kezdte meg a felkészülést | Forrás: DVSC

A Győri ETO FC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Szujó Attila személyében utánpótlás-válogatott játékos csatlakozott a keretükhöz, akivel a klub 3 éves szerződést kötött. A bejegyzésben megemlítik, hogy új igazolásuk Kecskeméten ismerkedett meg a labdarúgással, ahonnan a Puskás Akadémiára került. Hozzáteszik, Szujó Attila legutóbb Debrecenben futballozott, ahol bemutatkozott az NB I.-ben is, illetve megjegyzik, hogy a tehetséges védőt a vezetőedző, Tímár Krisztián már jól ismeri, ugyanis az U19-es válogatottnál korábban a játékosa volt.

Szujó Attila már az ETO mezében fotózkodott | Forrás: ETO FC

 

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú, patinás klubhoz kerültem – kezdte Szujó Attila. – Korábbi klubomban, a Debrecenben már megtapasztalhattam, hogy milyen a felnőtt közegben szerepelni, így az ETO megkeresését nagy örömmel fogadtam, hiszen ez egy újabb fontos lépcsőfok számomra. Szeretnék rendszeresen játszani, fejlődni, és a klubot segíteni a céljai elérésében. Keményen fogok dolgozni, hogy a csapat is, és én is sikeresek legyünk az elkövetkező szezon során – nyilatkozta az új klubjának.

A DVSC egyelőre nem osztott meg információt Szujó Attila távozásával kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában