Labdarúgás

2022.04.09. 16:52

Látványos hobbi kapcsolja ki a DEAC tehetségét

Nagy Anikó az üveggravírozásban talált kedvelt elfoglaltságra.

Nagy Anikó csak igazán minőségi munkát ad ki a kezéből | Forrás: Facebook / Nagy Anikó

Nagy Anikó, a DEAC női futsal- és a DVSC-DEAC futballcsapatának játékosa. Viszont nemcsak a pályán bizonyítja tehetségét, hanem a kézműves-tevékenységekben is.


Nagy Anikó a Naplónak beszélt hobbijáról, az üveggravírozásról. – Tavaly karácsony előtt kezdett foglalkoztatni, amikor nem volt futball, és elfoglaltságot kerestem magamnak. Ekkor eszembe jutott, hogy a bátyám nemrégiben vásárolt egy gravírozót, mert bele akarta írni a nevét egy késbe. Mivel én is szeretem a kézműves-tevékenységeket, ezért kipróbáltam egy poháron, de nem sikerült túl jól. Ezt követően egyre többet gyakoroltam, és lassan bele is jöttem, ekkorra már otthon szinte minden pohárra csináltam különböző feliratokat. Később a családi és baráti körömben is sikert arattak a gravírozott poharaim. Szeretem magának a munkának a folyamatát, mert kikapcsol és ellazít hétvégente – fogalmazott.


Végezetül elmondta: miután egyre nagyobb lett az érdeklődés az alkotásai iránt, már megrendelésre készíti termékeit, de nemcsak poharakra, hanem pezsgős- és borosüvegekre, valamint vázákra is gravíroz.

 

AB


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában