Kempo

2022.03.16. 10:37

Világbajnok lett Muzsnay András

Muzsnay András mester a Spartan Kempo Debrecen versenyzője két arany és egy ezüstéremmel tért haza a március 10. és 13. között megrendezett portugáliai World All Styles Championship világbajnokságról.

Forrás: Spartan Kempo Debrecen-archív

András már jó ideje tartja a versenyformát, hiszen 2021. novemberében már pástra lépett az ukrajnai Harkov városában tartott világbajnokságon, illetve két hete az Ultimate Kempo Fighting meghívásos félprofi gálán is - írja közleményében a Spartan Kempo Debrecen.

 

A portugál versenyre így maximálisan felkészülve érkezett, amire szüksége is volt, hiszen 5 küzdelmi és 7 technikai számban méretett meg, ami esetében 17 pástra lépést jelentett a 3 nap leforgása alatt. Ehhez elképesztő mentális és fizikális felkészültségre volt szüksége, hiszen a küzdelmi számok sérülésveszélye, illetve a technikai számok fizikális és mentális terhét folyamatosan állnia kellett a három nap során. 

 

András végig jól komponált, technikás küzdelmekkel menetelt előre elképesztő parázs küzdelmek során. A legnagyobb kihívást a szabályrendszerekre történő folyamatos átállás jelentette, hiszen számtalan esetben az egyik meccs végeztével már várták egy újabbra. Az akadályokat sikerült gördülékenyen venni, illetve mentális erővel felülemelkedni a sérülések okozta fájdalmakon. Muzsnay András mester mögött 10 év munka csúcsosodott ki az elmúlt három napban. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában