Labdarúgás

2022.03.04. 10:27

Carillo boldog a játékosok hozzáállása miatt

A DVSC vezetőedzője szerint kellőképpen felkészültek a Honvéd elleni találkozóra.

Joan Carillo, a DVSC vezetőedzője

Forrás: Napló-archív

A hétvégén kezdetét veszi az OTP Bank Liga utolsó köre, ami azt jelenti, már csak 11 mérkőzés maradt hátra az idei kiírásból. A Loki a Budapest Honvéd otthonában, a Bozsik Stadionban lép pályára a bajnoki pontokért szombat este, a találkozóról Joan Carrillo vezetőedzőt kérdezte a klubhonlap.

 

– A Honvéd az egyetlen olyan csapat, amely ellen még nem meccseltem a Loki edzőjeként, azt viszont látom, hogy kiváló labdarúgók alkotják a keretét. Nyilván mindenkire figyelni kell, de Nenad Lukic vagy épp a Lengyelországban is megfordult Nagy Dominik komoly veszélyt jelenthet. A Kispest védői régóta ismerik egymást, és a kapuban az a Szappanos áll, aki rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, a Puskás Akadémia ellen pedig számos bravúrt bemutatott. Két győzelemmel a hátunk mögött várjuk a szombat esti rangadót, melyen csak akkor lehetünk eredményesek, ha az első másodperctől az utolsóig koncentrálunk. Boldog vagyok a játékosok egész héten mutatott hozzáállása miatt, úgy érzem, kellőképp felkészültünk a Honvéd elleni találkozóra, melyen fontos a hazaiknak a három pont, de nekünk még inkább az.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában