Labdarúgás

2022.01.05. 14:54

Németh Krisztián: Nem az anyagiak voltak fontosak

A válogatott támadó távozott a DVSC-től.

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, Németh Krisztián közös megegyezéssel távozik a DVSC-től. A 37-szeres válogatott támadó a Nemzeti Sportnak beszélt a szakításról. Elmondta, Huszti Szabolcs hívására érkezett a Lokihoz, szeretett volna formába lendülni. – Tizenöt év után tértem vissza az NB I.-be, próbáltam magamra figyelni, és amennyire lehet, kerülni a médiaszereplést, egyszerűen csak a lehető legjobban akartam játszani. Huszti Szabolcs személye nekem garancia volt, hogy újra felépíthetem magam – fogalmazott. Hozzátette, úgy tartotta tisztességesnek, ha egy jelképes összegért írja alá szerződését a DVSC-vel, hiszen az volt a célja, hogy utolérje, jól érezze magát a pályán.– Nem az anyagiak voltak fontosak, de egy szerencsétlen megfogalmazás miatt én kerültem kényelmetlen helyzetbe – mondta.

Németh Krisztián elárulta, úgy egyezett meg szeptemberben a klubbal, hogy december végén lehetősége lesz elállni a folytatástól.

A megállapodásnak megfelelően jelezte a vezetőknek, hogy szeretné a szerződést felbontani. – Köszönöm a DVSC-nek ezt a rövid időszakot, sok sikert kívánok a fiúknak és az új edzői stábnak – tette hozzá. Arra a kérdésre, hogy hol folytatja, azt felelte: van néhány lehetőségem, majd kiderül”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában