DVSC

2021.12.17. 10:54

Czuczi Mátyás: minden eshetőségre felkészültünk

A Loki pályaedzője szerint maximálisan felkészítették a gárdát a Gyirmót elleni meccsre.

Forrás: DVSC

Gyirmóton zárja az évet a DVSC labdarúgócsapata, amely az NB I.-es bajnokság 17. játéknapján vasárnap 16 óra 30 perctől lép pályára. A mérkőzésről a Loki videóelemzője és pályaedzője, Czuczi Mátyás nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

– Nagyon fontos volt a múlt hétvégi, Ferencváros elleni meccs, melyen végre sikerült 3 pontot szereznünk, másnap viszont már egyből elkezdtünk készülni a gyirmóti találkozóra, ami talán a szezon legfontosabbja lesz.

A csapat és a stáb is arra koncentrál, hogy megnyerjük az év utolsó bajnokiját, nyilván sikerrel a hátunk mögött szeretnénk menni a téli szünetre

– nyilatkozta Czuczi Mátyás, aki elmondta, kollégáival maximálisan felkészítették a gárdát a vasárnapi összecsapásra. – Megvan, mit szeretnénk játszani, már a labdarúgók is ismerik a taktikát. Ami fontos, a Gyirmót is szeret futballozni, arra számítunk, hogy nekünk jönnek az elején, hisz nekik is lényegesek a pontok. De mint mondtam, minden eshetőségre felkészültünk.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában