1-10

2021.10.31. 10:31

A nehézségek ellenére is gálázott a DVSC-DEAC

A Debreceni Egyetem csapata fölényes győzelemmel zárta az egri túrát.

Fotó: deac.hu

Sérüléshullám ide, korai kezdés oda, a DVSC-DEAC női futballcsapata ezúttal Egerben folytatta kiváló sorozatát. A sok hiányzó miatt meglehetősen szűk keret állt Krascsenics Csilla vezetőedző rendelkezésére, de ez szerencsére nem érződött a teljesítményükön – számolt be a deac.hu.

Az elején kellett néhány perc, hogy felvegye a ritmust a hosszabb szünetet követően a DEAC, de a folytatásban egyértelműen ők domináltak. A letámadásuk egyáltalán nem ízlett a hazaiaknak, akik a debreceniek térfelékre is csak nagyon ritkán tudtak átjönni. Hátul bőven akadt dolguk az egrieknek, hiszen sok helyzetet dolgozott ki az egyetemi csapat, melyek közül ezúttal is többet elpuskáztak, ennek ellenére tíz alkalommal köszöntek be, vagyis igazi gálaelőadással rukkoltak elő. A gólzáport Mucsi Bianka nyitotta, ő végül ötször talált be. Gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a találkozót a debreceniek, hiszen négygólos fórral mehettek az öltözőbe.

A folytatásban sem lassítottak, ennek köszönhetően egyre nagyobb előnyre tettek szert. Az örömükbe némi üröm vegyülhet, hiszen nem tudták kapott gól nélkül zárni a bajnokit, egy kisebb kihagyásukat büntette meg Bukta Nikolett.

„A problémáink miatt nem számítottam arra, hogy ennyire sima lesz ez a mérkőzés. Jobb koncentrációval akár nagyobb különbség is kialakulhatott volna, de nem szeretnék panaszkodni egy ilyen győzelem után. Mucsi Bianka öt gólja önmagáért beszél, de rajta kívül Komlós Lili, Hardon Rita, Kajári Gabi, Pap Bogi és Jakus Lili teljesítményét is ki lehet emelni. Lilinek szeretnék köszönetet mondani, hiszen sérülten vállalta a játékot. Ebből a sikerből önbizalmat meríthetnek a lányok. Azon kell dolgoznunk az edzéseken, hogy a kapu előtt jobb döntéseket hozzunk a folytatásban” – összegzett a klubhonlapnak Krascsenics Csilla vezetőedző.

A tények

Női labdarúgó NB II. Keleti csoport, 9. forduló

Eger Labdarúgó Sport Kft.-DVSC-DEAC 1-10 (0-4)

gólszerzők: Bukta (90.), ill. Mucsi (13., 30., 53., 70., 88.), Hardon (17., 24.), Pintér (51.), Jakus (62.), Kajári (76.).

A DEAC összeállítása: Szabó N. (Oláh 46.) – Kovács K., Rák, Komlós , Pap A. – Gajzágó (Kurai 62.), Kajári, Hardon – Pintér P., Mucsi, Jakus. Vezetőedző: Krascsenics Csilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában