Labdarúgás

2021.06.03. 10:22

Dzsudzsák Balázst vinné a Honvéd

Változások várhatók a DVSC-nél, miután a gárda feljutott az élvonalba. Sajtóértesülések szerint a Honvéd élénken érdeklődik Dzsudzsák iránt.

DVSC-Haladás NBII. 38. forduló

Fotó: Napló-archív

Felszáradt a pezsgő Debrecenben, vége az ünneplésnek. Az NB II.-ben ha nem is magabiztosan, de végül az élen záró DVSC már az élvonalbeli idényre készül. Kérdés persze, milyen kerettel vág neki az NB I.-nek, hiszen az előző évad megmutatta, a játékosállomány erősítésre szorul – írja a Nemzeti Sport online kiadása.

Fotó: Napló-archív

A kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, ám a sportportál úgy tudja, a Loki megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad. Érdekes a helyzete, hiszen szinte az egész idényben védett, az utolsó három fordulóban azonban Tomás Kosicky vette át a helyét – más kérdés, hogy a 35 esztendős futballista nem váltotta meg a világot.

A hátsó sorból Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, sajtóértesüléek szerint a Paksnál folytatja. Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.

A középpályán és a támadósorban is lehet jövés-menés. Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, és az NSO információi szerint a Honvéd élénken érdeklődik iránta. Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án. Bár úgy tudni, a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, akit a hírek szerint több NB I.-es együttes vinne, valamint az NB II.-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná. Az sem lenne meglepő, ha légiósnak állna. Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Eddig egy érkezőről hallani, Skribek Alent szerezné meg a DVSC. A támadó az előző idényt a Budafoknál töltötte a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, hat gólt szerzett.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/korhut-mihaly-barhogy-is-alakul-debrecenben-szeretnek-maradni-5317348/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában