Teraszos program

2021.04.24. 15:23

Óriás kivetítőn követhetjük a Gladiátorok mérkőzését

Hát ez is eljött: vendéglátóhelyen, itallal a kezünkben szurkolhatunk a DEAC Gladiators csapatának.

Fotó: deac.hu

Enyhül hazánkban a koronavírus-járvány harmadik hulláma annak köszönhetően, hogy egyre többen kapják meg a védőoltást. A beoltottak száma meghaladta a 3,5 millió főt, így újranyithatnak a vendéglátóhelyek külső terei. Az egész országot lázban tartó terasznyitásból a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontján belül található Teniszke Sport és Egyetemi Klub sem maradhat ki.

A Teniszke ráadásul vasárnap remek programmal várja az érdeklődőket: a szurkolók vasárnap óriás kivetítőn tekinthetik meg a DEAC Gladiators – Budapest Titans divízió I.-es amerikaifutball-mérkőzést. A meccs érdekessége az lesz, hogy az egyébként zárt kapus küzdelem a csupán néhány méterrel hátrébb található műfüves pályán fog zajlani – hangsúlyozza közleményében a debreceni klub honlapja.

A Teniszke teraszán csak helyben vásárolt italt lehet fogyasztani.

A DEAC Gladiators – Budapest Titans összecsapás április 25-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a Dóczy utcai Sportközpont műfüves pályáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában