DEAC

2021.02.27. 16:34

Kecskeméten zárják az alapszakaszt a debreceni röplabdázók

Kiss Imre úgy véli, a Debreceni Egyetem csapata ezúttal is értékes tapasztalatokkal gazdagodhat.

Fotós: Derencsényi István

Fotós: Derencsényi István

A DEAC férfi röplabdázói nemrég örömtáncot lejtettek a Dunaújváros otthonában. A 3:1-es siker íze még mindig édes, ám Fodor Antal legénységének már a Kecskemétre kell összpontosítania – emlékeztet a debreceni klub honlapja. Az ellenfél nem a legjobb előjelekkel várhatja a vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót, ugyanis csütörtökön 3:0-ra kikapott Kazincbarcikán, ezzel eldőlt, hogy nem juthat be a felsőházba. Dávid Zoltán tanítványai szeptember végén három játszmában diadalmaskodtak a DESOK-ban, de a második felvonás során a cívisvárosiak nagyon közel kerültek a részsikerhez.

– Képzett játékosok alkotják a kecskeméti keretet, biztosra veszem, hogy alaposan felkészülnek majd belőlünk. Reményeim szerint kellő lendületet ad nekünk az előző meccsen nyújtott teljesítmény, ebből táplálkozva pedig szeretnénk a legjobb eredményt elérni – mutatott rá Kiss Imre. – A Dunaújváros legyőzése az eddigi szezon legkiemelkedőbb produkciója volt, de nem szeretnénk ennyivel megelégedni, azért dolgozunk, hogy további fénypontok jöjjenek. Lassan közeleg a bajnokság érdemi része, ahol a lényeges kérdések eldőlnek. A Kecskemét otthonában is értékes tapasztalatokkal gazdagodhatunk arról, hogy hol tartunk jelenleg, és mennyire működik a játékunk. Jó hangulatban zajlottak az edzések a héten, sok dolgot tudtunk gyakorolni a kisebb szünet során. Bízunk benne, hogy az elvégzett munka már vasárnap meghozza a gyümölcsét – hangsúlyozta a 19 esztendős tehetség.

A hétvégén lezárul az alapszakasz, a tervek szerint március közepén elrajtoló rájátszásban csapatunk az Extraliga-tagság meghosszabbításáért fog megküzdeni.

Extraliga alapszakasz 9. forduló

Kecskeméti RC-DEAC

2021. 02. 28. (vasárnap) 18:00, Messzi István Sportcsarnok – zárt kapuk mögött

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/extraliga-eloszor-nyert-a-deac-az-idenyben-5000014/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/bravurgyozelmet-szerzett-a-debrecen-az-extraligaban-5003482/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában