edzői nyilatkozatok

2020.06.27. 20:20

Kondás: életem legnehezebb és legrosszabb mérkőzése volt ez

Az 1-1-es döntetlennel zárult DVSC-Paks NB I.-es mérkőzés után a két vezetőedző, Kondás Elemér és Osztermájer Gábor értékelte a látottakat.

Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Paksi FC

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint ismert, a Loki a találkozón elbúcsúzott az élvonaltól.

Kondás Elemér: Rendkívül szomorú és csalódott vagyok. A játékosok mindent ,megtettek, amit tudtak, de több sebből véreztünk, mindenkit beraktunk, aki elérhető volt, még talán azt is, aki nem. Életem legnehezebb és legrosszabb mérkőzése volt ez, soha nem gondoltam volna, hogy kieshet a Debrecen. Már a bekapott gól előtt is bátortalanok voltunk, nagyon nagy volt a tét. Megértem a szurkolók heves reakcióját, nagyon nehéz lehet nekik.

Osztermájer Gábor: Nagyon nehéz meccsnek néztünk elébe, nagy iramú találkozó volt. Tudtuk, hogy hatalmas a tét, szerencsére megszereztük korán a vezetést. Több meccslabdát is elhibáztunk, nagyon boldog vagyok, hogy bent maradtunk, de dühös is, hogy nem használtuk ki a helyzeteket. A Debrecen a végén mindent megtett, eléggé izgultunk is.

Kondás Elemér a lefújás után az M4 Sportnak is nyilatkozott.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában