kézilabda

2020.04.30. 18:27

Vámosi Panna profi szerződése

Az ifjú tehetség három évre kötelezte el magát a Lokinál.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Panna már a 2017/2018-as szezonban a Fehérvár elleni idegenbeli meccsen bekerült az NB I-es keretbe, igaz azon a találkozón még nem lépett pályára – olvasható a debreceni csapat honlapján. Az utánpótlás-bajnokságokban évek óta számolatlanul lőtte a gólokat, sőt, az idei szezonban már kettős játékengedéllyel szerepelt a Hajdúnánás együttesében, s az NB I B-s bajnokságban 14 találkozón 96-szor volt eredményes. A DVSC felnőttcsapatába idén januárban robbant be, két bajnokin szerzett 7 gólja mellett a nemzetközi porondon is megmutatta magát: a cseh Banik Most ellen lépett először pályára, majd a német Thüringer HC ellen már háromszor is eredményes is volt.

Vámosi Panna első profi kontraktusa július 1-től érvényes.

„Nagyon örülök az új szerződésnek, régi vágyam vált ezzel valóra – örvendezett Panna. – Nagyon fontos lépés ez a karrieremben. Mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak, ez a szerződés plusz motivációt jelent számomra. Tizenkilenc éves vagyok, nagyon sokat kell még tanulnom. Három év múlva huszonkét éves leszek, akkorra már szeretnék stabil első osztályú játékos lenni, nagyon örülnék neki, ha ez Debrecenben valósulhatna meg!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában