Pályázat

2024.01.23. 15:43

Ismét sajtófotó-pályázatot hirdetnek, hajdú-bihariak jelentkezését is várják

A kiemelkedő alkotásokat háromtagú zsűri díjazza, a legjobb fotókat a szervezők kiállításon mutatják be Nagyváradon és Debrecenben.

Haon.hu

A nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a debreceni Partium Házzal partnerségben, immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál keretén belül, Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégió Sajtófotó pályázatot - olvasható a Partium Ház közleményében. Az előző évi pályázati kiírástól eltérően, az idei megmérettetésen nemcsak a régió román és magyar hivatásos, szerkesztőségekben dolgozó fotóriporterei vehetnek részt, hanem minden olyan, Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégióban élő fotós, aki a nyomtatott és elektronikus sajtóban, vagy a közösségi médiában közölhető, a két testvérmegyében 2023-ban történt eseményhez kapcsolódó sajtófotóval és nevezési lappal jelentkezik.

A pályázati feltételekről, tudnivalókról bővebben itt olvashatnak. A nevezési lap innen tölthető le.

A kiemelkedő alkotásokat háromtagú zsűri díjazza, a legjobb fotókat a szervezők kiállításon mutatják be Nagyváradon és Debrecenben. 

A debreceni kiállítás – az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója, valamint a magyar sajtó napjának tiszteletére –, 2024. március 14-én, 17 órakor nyílik a Partium Házban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában