Jótékonyság

2023.12.24. 16:42

Jó hír: összegyűlt a pénz a böszörményi ralis kezelésére

Célba ért a gyűjtés – osztotta meg Ricsi felesége szenteste.

Haon.hu

Szilágyi Richárdért, a hajdúböszörményi ralisért sokan mozdultak meg

Forrás: Szilágyi-Parti Krisztina-archív

„40. Gyors, bent vagyunk a célban” – ezzel a címmel tudatta Szilágyi-Parti Krisztina december 24-én, hogy összegyűlt a 40 millió forint a férje, a másfél éve éber kómában fekvő Szilágyi Richárd gyógykezelésére.

Nem igazán találjuk a szavakat. Hogyan lehet meghálálni és elégszer megköszönni, amit ti tettetek Ricsi kezelésének gyűjtése érdekében, egy év alatt, az tényleg példaértékű. Rengeteg licit, felajánlás, jótékonysági autóztatás, rendezvények, gyűjtő dobozok és még sorolhatnánk, hogy hol történt gyűjtés. A ti segítségetekkel Ricsi elindulhat egy olyan úton, amire szüksége van ahhoz, hogy visszatérjen közénk és a lehető legjobb formában folytathassa az életét.

Köszönjük nektek hogy beültetek egy körre, hogy licitáltatok, hogy felajánlottatok, hogy autóztattatok, hogy ott voltatok mindig, amikor kellett, amikor szükséges volt. Köszönjük nektek, hogy sokszor napokig szerveztetek egy eseményt, ha bármi rendezvény volt, az első gondolatotok az volt, hogy hogyan tudnátok ott is Ricsinek gyűjteni.

El sem tudjuk mondani, hogy mit is érzünk most. Egy éve kezdtük és minden erőfeszítésünkkel azon voltunk, hogy a lehető leghamarabb össze tudjuk hozni Ricsi kezelésére ezt az összeget. Voltak jobb és voltak nehezebb napok.

 Volt, amikor nagyon közel éreztük a célt és volt, amikor nagyon távolinak, de megérkeztünk végre és most elindulhatunk egy olyan úton, ami a lehető legjobbat hozhatja ki Ricsiből, ami megadhatja nekünk azt a reményt, hogy egy boldog családként tudjuk folytatni az életünket mostmár a kicsi Jankával együtt, hárman. 

Rengeteg energiát fektettek nagyon sokan ebbe az egész gyűjtésbe, rengeteg barát, ismerős, ismeretlen, sorstárs, családtag, utcabeli, osztálytárs és még sorolhatnánk, hogy mennyi mindenki fogott össze az ügy érdekében. Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyien  Ricsi mellé állnak és a szívükön viselik a sorsát. Csak bízni tudunk abban hogy ez a kezelés megadja számunkra azt a lehetőséget ,amit eddig vártunk és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben már személyesen Ricsi tudja ezt nektek megköszönni valamilyen formában” – írta Szilágyi-Parti Krisztina.

„Szeressétek, aki veletek van!”

Hozzátette, hogy a jövőben is szükség lesz a pozitív gondolatokra és az összetartásra. Folyamatban vannak az egyeztetések a klinikával, hamarosan erről is beszámol.

 (A még folyamatban lévő licitek a megadott határidőig érvényesek, az ezekből befolyt összeget a Ricsi kezelés utáni, otthoni berendezkedésére fordítják teljes mértékben.)

Végezetül áldott és szeretetteljes ünnepeket kívánt. „Szeressétek azokat, akik veletek vannak a legrosszabb napokon is, tegyetek meg mindent, amit csak lehet, a rossz, lehúzó dolgokat engedjétek el a lehető leghamarabb, mert egy életünk van és nem tudjuk hogy mennyi ideig” – zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában