Közlekedés

2024.04.04. 10:17

Facebook-posztban fakadtak ki az autós ellen, aki a Böszörményi úton volt extrán figyelmetlen

A sofőrt azonnal utolérte a karma: a bejegyzés szerint megbüntették az arra járó rendőrök.

Haon.hu

Az eset az Árpád Vezér Általános Iskola közelében történt

Forrás: Google Street View

Nem sokon múlt a baleset egy friss Facebook-poszt szerint csütörtökön reggel Debrecenben, a Böszörményi úti Árpád Vezér Általános Iskola közelében. Az incidensről az egyik helyi csoportban számoltak be. „Nem nagyon szoktam posztolni, de most úgy érzem hogy muszáj...” – így kezdődik a bejegyzés, amelyben egy felháborodott férfi részletezi, mi történt pontosan az iskolánál található zebránál. 

Azt írta, a párja a gyalogátkelőnél állt 7.30 körül, amikor neki zöldre váltott a lámpa, az autóknak viszont pirosat mutatott. Egy kocsi viszont elindult, és a férfi elmondása alapján csak a párja figyelmességén múlt, hogy nem lépett le az úttestre.

A karma viszont ekkor lecsapott, mivel az autó mögött pont érkezett egy rendőrautó, és a bejegyzés szerint a rendőrök előbb felelősségre vonták, majd meg is bírságolták a sofőrt.

A hatóság segítségét megköszönő férfi egyúttal arra a tragikus balesetre is emlékeztetett, amely még tavaly augusztusban történt a Böszörményi út azonos szakaszán. Akkor egy 19 éves nőt gázolt halálra egy autós a zebrán úgy, hogy nem adott elsőbbséget a gyalogosnak.

A bejegyzés szerzője zárásképp több figyelmet kért az autósoktól azon a környéken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában