Közbeszerzés

2023.01.24. 10:30

Növénymentesítés Debrecenben

A csatornák kitisztításához kotrás és cserjeirtás is tartozik.

Kitisztítják, karbantartják a csatornákat Illusztráció: MW-Archív

Egy Újlengyel székhellyel (Pest vármegye) rendelkező cég végezheti a debreceni önkormányzat tulajdonában lévő csapadékvíz-elvezető nyílt medrek kotrását és növénymentesítését nettó 189 millió forintért – derül ki a Közbeszerzési Értesítő január 23-ai számából.

A feladat mederszakaszok gépi mederkotrása, rézsűprofil helyreállítása, kotróút rendezése, a kikotort hordalék és iszap, valamint növényi maradványok lerakóhelyre szállítása és elhelyezése, egyéb mederkarbantartási munkák végzése (kimosódással veszélyeztetett mederszakaszok biztosítása, rézsűk kaszálása, vízinövény mentesítés, cserjeirtás, hulladékok eltávolítása és lerakóhelyre szállítása, valamint elhelyezése – részletezi az Értesítő.

A szerződés megkötésére a nyertes cég által megajánlott egységárak alapján kerül sor. Az önkormányzat összesen legfeljebb bruttó 240 millió forint keretösszeg erejéig rendeli meg a munkát, ennek 75 százalékban történő lehívására vállal kötelezettséget. A felhívásra négy ajánlat érkezett, a nyertes céggel január 5-én kötöttek szerződést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában