A kerékpársport leendő szentélyében

2022.07.15. 21:45

Ki építi meg a pallagi mobil csarnokot?

Közzétették, mi lett a sorsa a Debreceni VeloParkban létesítendő mobil sportcsarnok megvalósítására kiírt közbeszerzési eljárásnak.

A pallagi velopark első ütemének kivitelezési munkálataihoz 2021 őszén már hozzáfogtak

Forrás: Napló-archív

Eredménytelennek nyilvánították azt a közbeszerzési eljárást, melyben ajánlatkérőként a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. keresett kivitelezőt a Debreceni VeloParkban mobil sportcsarnok megvalósítására – derült ki a Közbeszerzési Értesítő július 15-ei számából. 

A felhívás szerint a Pallagon létesítendő mobil sportcsarnok 20-szor 30 méteres sátra alatt kerékpárosoknak öltözőket, mosdókat, zuhanyzókat alakítanának ki, valamint egy salakos kerékpárospálya épülne a csarnok nyugati részén. Az épület a formáját tekintve téglatest alakú, szabadon álló beépítéssel. Könnyű acélszerkezetes, ponyvával burkolt, a tető íves szerkezetű. A csaknem 650 négyzetméteres bruttó alapterületű épületen belül a különálló szerkezetű vizesblokk acél vázszerkezetű, szendvicspanel burkolattal és magasbordás trapézlemezes héjazattal készülne. 

A felhívásra összesen négy ajánlat érkezett, három debreceni és egy újfehértói cégtől. Az értesítőből kiderült, hogy az eredménytelenség oka a szerződés megkötésének megtagadása. Azt írják: az ajánlatkérő az ellenőrzési körén kívül eső és általa előre nem látható körülmény miatt a szerződés megkötésére képtelenné vált. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában