Fotókkal

2022.05.20. 08:01

A stabil, hosszú távú kapcsolatok működésük alapja

A leghűségesebb kis- és középvállalati ügyfeleit díjazta Debrecenben az Erste.

Forrás: Molnár Péter

Több mint 40 olyan kis- és középvállalkozás van Hajdú-Bihar megyében, amely már több mint húsz éve az Erste Bankot választotta számlavezetőjének. Ezért a pénzintézet egy díjátadó gálára invitálta ezen ügyfeleit csütörtökön, a debreceni Nagyerdei Stadionba.

- Több mint 20 éve kerültem én is ehhez a bankhoz, illetve jogelődjéhez. Önökkel éltük meg közösen ezt a több mint két évtizedet, mely alatt voltak gazdaságilag nyugodtabb, sikeresebb évek, és voltak nehezebb, válságosabb időszakok is. Ezért nagyra értékeljük, hogy az eltelt esztendők alatt is végig kitartottak mellettünk – fogalmazott köszöntőjében Katona László, az Erste Bank kis- és középvállalati területének délkelet-magyarországi régióvezetője. Hozzátette: továbbra is korrekt bankkapcsolatra fognak törekedni, hogy a lehető legjobban szolgálják ki ügyfeleik igényét. - Ezek a stabil, hosszú távú kapcsolatok a mi működésünk alapjai – hangsúlyozta.

 

Mivel a pandémia miatt nem tudták 2021-ben megtartani ezt a rendezvényt, ezért a tavaly jubilálókat is most köszöntötték. A meghívott ügyfelek képviselői a Lojalitási-díj mellett egy Lojalitás Kedvezménycsomagot is átvehettek, amelyben az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel szervezetfejlesztési és egyéb tréningek, coaching, webaudit-fejlesztés, illetve szekszárdi bor- és élményprogramok témakörében.

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában