Meglepetés!

2023.12.04. 15:16

Szívet melengető ötlet ért el Balmazújvárosra – Hagyj el egy mikuláscsomagot!

December 5-re és 6-ra szervezik az akciót – csatlakozz te is!

Nagy Emese

Bárki napját feldobhatja egy elhagyott mikuláscsomag

Forrás: Nagy Emese

Itt a december, érkezik a Mikulás és folytatódik egy kedves kezdeményezés, aminek üzenete: Hagyj el egy mikuláscsomagot! 2018-ban Ancsin Alex indította útjára a szívet melengető akciót, mely mára országos méretűvé nőtte ki magát.

Remélem, sokan beszállnak ebbe a csodás kezdeményezésbe! Csináljuk együtt… – kezdi Facebook bejegyzését egy balmazújvárosi lakos, Szabó Tímea Linda, aki szeretné, ha Ancsin Alex ötlete az újvárosiaknak is megtetszene.

Aranyos akció Mikulás-napra

December 5-én és 6-án hagyj el egy mikuláscsomagot, játékot, könyvet, 1-1 tábla csokit a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren. Bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár

– olvasható a posztban a felhívás.

Mikulás, balmazújváros, mikuláscsomag
Valaki napján ez a mikuláscsomag is szebbé fogja tenni 
Forrás: Szabó Tímea Linda-archív

– Városunkban még nem volt ilyen akció, legalábbis nem tudok róla, de nagyon kreatívnak tartom, biztos vagyok benne, másnak is tetszeni fog, és csatlakozik. Egy ilyen kezdeményezésnek közösségösszetartó ereje van, és valljuk be, mindenki szeret kapni és adni is – fogalmazott a Haon érdeklődésére Tímea, akinek a posztja alatt már többen jelezték: 

nagyon jó ötletnek tartják, és biztosan készítenek mikuláscsomagot. Remélik, aki megtalálja, nagyon fog neki örülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában