Egészség

2024.04.21. 20:20

Egyszerű, de különleges ételeket főzhettek a Magyar Rákellenes Liga debreceni tagjai

A Magyar Rákellenes Liga és a Segítő Szolgálata életmód-tanácsadással egybekötött főzést szervezett a liga tagjai részére.

Haon.hu

Mint azt a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata a közleményében írta, az egészség megőrzéséhez és a betegségek utáni gyógyuláshoz nagyon fontos az életmódváltás, amelyet az orvosaik is ajánlanak, mindig felhívják rá a figyelmet. A módszerekhez azonban nem árt néha a szakmai segítség.

Nem mindegy, hogyan élünk, mozgunk-e eleget, friss levegőn vagyunk-e, illetve, hogy mit és hogyan étkezünk. Természetesen az is lényeges hogyan készítjük el az ételeinket - tették hozzá, majd kiemelték, hogy a Nemzeti Rákellenes Naphoz kapcsolódva április 15-én „Fő az EGÉSZSÉG” főzőklub keretén belül a Debreceni Klinika tankonyháján Szalayné Kónya Zsuzsa dietetikus tartott speciális életmód-tanácsadást.

Finom ételek készültek
Forrás: Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata

Mint minden alkalommal egyszerű, olcsó, de különleges recepteket valamint remek módszereket sajátíthattak el a Liga tagjai, majd hangulatos kóstolóval zárták a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában