Megható történet

2023.08.29. 20:17

Zente mellett biztonságban voltak - igazi kis hős védelmezte a virágkarneválon a Feeling táncosait - videóval

Haon.hu

Zentét, a gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő kisfiút az egész ország ismeri, hiszen a történetét már évek óta figyelemmel követhetjük a Facebookon, ahol a küzdelmeiket és a legboldogabb pillanataikat is megismerhetjük. A kis hős kezelésére annak idején rengeteg pénzt kellett összegyűjtenie a családnak, az életmentő, Zolgensma nevű készítmény ugyanis a világ legdrágább gyógyszere. Zente 2019-ben kapta meg kezelést, azóta is folyamatosan gyógytornára jár, állapota napról napra javul. 

Nem csak néző, hanem résztvevő

A Ripost szúrta ki, hogy az életvidám kisfiú és családja a napokban Debrecenben járt, ahonnan nem mindennapi élményekkel térhettek haza, ugyanis Zente a Feeling Tánc és Mazsorett Együttes táncosaival vonult fel a virágkarneválon.

debrecen, zente, sma, virágkarnevál, feeling tánc és mazsorett együttes
Zente a Feeling táncosaival
Forrás: Ripost

Mint azt a cikkben írták, 

az 5 éves Zente világ életében szerette nézni a táncos előadásokat, élvezi a zenét, a virágokat, a nyüzsgést. Ezért szülei úgy döntöttek, most már elég nagy ahhoz, hogy egy nagyszabású rendezvényen részt vegyen.

Hozzátették, Takács-Pántya Barbara, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület vezetője ráadásul lehetővé tette azt is, hogy Zente ne csak nézze a felvonulást, hanem a részese is legyen!

Igazi védelmező

Zente igazi mini pasi, ezért csodálta a lányok szépségét és ügyességét. Azt mondta, ő tulajdonképpen azért kíséri őket, hogy mindenkit megvédjen.

– számolt be a történtekről Zente édesanyja a közösségi oldalon. A kisfiú számára pedig külön öröm volt, hogy találkozhatott Takács Szofival, az együttes mindössze 8 éves, ám mostanra már négyszeres világbajnok táncosával is. 

Boldogsággal tölt el, hogy megismerhettük Zentét. Jövőre is várjuk, mert a lányoknak szüksége van egy ilyen cuki kisfiúra, aki megvédi őket

– árulta el Takács-Pántya Barbara, Szofi édesanyja.

debrecen, zente, sma, virágkarnevál, feeling tánc és mazsorett együttes
Takács Szofi és Zente 
Forrás: Ripost

Mint a ripost írja a tánc után Szofi és Zente kéz a kézben vonultak a karneválon. A kisfiú végig lelkesen integetett, szórólapot osztott, tapsoltatta is a közönséget, amiről videó is készült:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában