Campus Fesztivál 2023

2023.07.25. 09:17

Szia, Brigi a Campusról, Dávid nagyon szeretne megtalálni téged!

„Teljesen hülye voltam, hogy nem kértem el a számodat” – írta a srác, aki az egyik debreceni Facebook-csoportban keresi a lányt.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A fesztiválok általában a gyors egymásra találások és a még gyorsabb elválások helyszínei, de előfordul, hogy egy-egy ilyen találkozás még nagyon sokáig nyomot hagy az emberben. Valami ilyesmi lehet a helyzet a most következő esetben is.

Dávid a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban kért segítséget a tagoktól, mert nagyon szeretné megtalálni Brigit, akivel csak rövid időre hozta össze a sors a Campuson, viszont arra már nem volt lehetőségük, hogy elérhetőséget cseréljenek.

A levelet most mi is közöljük, hátha így nagyobb esély van rá, hogy ők ketten egymásra találjanak. Hajrá, drukkolunk!

„Szia, Brigi, a 8-asból (Campus). Teljesen hülye voltam, hogy nem kértem el a számodat (vagy a facebookodat). Azt gondoltam, biztos összefutunk még az utolsó hajnalon is, csak azzal nem számoltam, hogy utolsó este előbb ki fogok dőlni, mint korábban. Hajnali 4 körül, pakolás közben bealudtam, és amikor felébredtem, 9:45 körül, már nem voltál ott. Pont azt az időt aludtam át, amikor még tudtunk volna egyszer beszélni (még az órát sem hallottam). Ha nem vagyok ekkora idióta, akkor már korábban elkértem volna a kontaktodat de biztos voltam benne, hogy a legvégén majd rá tudok kérdezni. Sajnálom, hogy így alakult, emlékszem, hogy nem debreceni, hanem szabolcsi vagy, de ha valahogy esetleg mégis eljutna hozzád ez a kiírás, és lenne kedved még beszélni, akkor nekem ez a profilom.

Dávid a 11-esből”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában