Ajaj!

2023.04.17. 10:25

„Terhesen alkohol?” – össztűz alá vették Megyeri Csillát a követői

Egy friss Instagram-bejegyzés alatt elszaporodtak a rosszindulatú megjegyzések.

Megyeri Csilláék tíz éve vannak együtt

Forrás: Ripost / Sulyok László

A debreceni celeb gyakran oszt meg a magánéletéből egy-egy képet rajongóival. A minap is így tett: egy barátnős este folyamán készített egy szelfit magáról kezében egy itallal. A kép azonban félrevezette Instagram-követőit: nem tudni miért, talán a rossz szögből elkapott fotó miatt, de a rajongók többsége a bejegyzés láttán úgy hitte, hogy Csilla éppen a várandósságát jelenti be a nagy nyilvánosság előtt - írja a Ripost.

Nem olvasunk, csak következtetünk

Valóban alkohollal a kezében jelentené be a terhességét? Ha a kommentelők egy kissé alaposabban elolvasták volna a bejegyzést, akkor láthatnák, hogy ez csak első látásra tűnik terhespocaknak. Ettől függetlenül Csilla rajongói két táborra szakadtak: egyik része a poszt alatti sorokat ignorálva rögtön tudni vélte, hogy babát vár a celeb, míg a többiek már el is ítélték őt azért, mert alkoholt fogyaszt kismamaként.

– Babát vársz? – kérdezte rögtön egyikük, míg mások csak megszólták a rosszul beállított kép miatt: – Ezen a képen pont úgy nézel ki drágám, mint aki terhes – írták. Csilla folyamatosan kapta az ívet: – Terhesen alkohol? – kérdezte egyik felületes szemlélődő.

A másik tábor

Olyan is akadt, aki Csilla védelmére kelt. – Ezek a babás kommentek kissé tapintatlanok – hívta fel a figyelmet egy jószándékú kommentelő. 

Megyeri Csilla és párja immár tíz éve együtt vannak, és a debreceni születésű, csinos influenszer nemrég azt is elárulta, miért nem vállaltak még gyermeket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában