Helyi bulvár, celeb

2023.03.13. 15:19

Megyeri Csilla felvállalta, amit mások nem mertek, sok bántást kapott érte

Megyeri Csilla kívül-belül átalakult, mióta megismerte őt az ország

Forrás: MW-archív

Megyeri Csillát a debreceni Alföld Televízió műsorvezetőjeként 2016-ban ismerte meg az ország. Akkoriban kezdett terjedni róla egy felvétel, amelyben beszólt a kevésbé dekoratív nőknek – egészen konkrétan rusnyának nevezte őket, s ezt még meg tudta fejelni azzal, hogy közölte, a szép nők általában kreatívabbak is. A derecskei származású celeb azóta olyan sokat változott a megjelenését és a személyiségét tekintve, hogy szinte egy teljesen új ember lett belőle. Míg a belső változás mindenkinek tetszik, a plasztikai beavatkozások mennyisége miatt sok bántást kap – hívta fel a figyelmet cikkében a Ripost. 

Csilla nem csinál titkot abból, hogy egy ideje rendszeres látogatója különféle magánklinikáknak, ahol szépészeti beavatkozásokat végeznek rajta. A szemöldöktetoválás, a hasi zsírból feltöltött arckezelés, a műszempilla és a szájfeltöltés ma már a mindennapjai része, ahogy az arcformáját befolyásoló állkezelések is. 

Az eredmény magáért beszél: 

Megyeri Csilla, plasztika, Debrecen, Derecske, celeb
Megyeri Csilla egykor és most
Forrás: Ripost

Az influenszert azonban sokan attól féltik, hogy őt is elkapja a plasztikamánia, amiben több hazai celeb és sok-sok világsztár is szenved: képtelenek abbahagyni a beavatkozásokat, folyamatosan torzul az önképük, ezért újra és újra kés alá fekszenek. Megyeri Csilla a napokban ismét erre az útra tért, ezúttal épp az állcsúcsát igazították – derült ki az Insta-sztorijában közzétett videóból.

Megyeri Csilla, plasztika, Instagram
Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

Bár követői általában dicsérik új külsejét, néhányan mégis nemtetszésüket fejezték ki arra hivatkozva, hogy most már egyáltalán nem hasonlít a lányra, aki 2016-ban egy csapásra híressé vált. Egy azonban biztos, a balul elsült, ám országos hírnevet hozó nyilvános szereplése óta nemcsak a külseje, de a megítélése is rengeteget változott, ma már a legszimpatikusabb celebek között tartják számon. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában