Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.07. 11:48

Esős napok jönnek Szabolcs-Szatmár-Bereg mgyében

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg - Most vette ki szabadságát, és kirándulni szeretne, vagy csak otthon pihenni és kíváncsi, vajon milyen idő várható a hét elején Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében? Pinkova lászló, a fiatal időjós elárulta!</p>

Hétfő

Hosszabb rövidebb napos idő szakok váltják egymást, emellett többször megnövekszik a felhőzet és elszórtan várható eső, zápor, esetleg zivatar. A légmozgás gyenge lesz, csak zivatar felhők környezetében várhatóak erősebb széllökések.

Kedd

Erősen felhős, borult időnk leszk többfelé várható zápor, zivatar. A légmozgás mérsékelt lesz, de zivatarok környezetében erősebb széllökések is várhatóak.

Szerda

Erősen felhős borult időnk lesz, sokfelé várható eső zápor egy-két helyen zivatar is összességében jelentős mennyiségű csapadék várható, különösen a megye északi részén. A légmozgás mérsékelt lesz.

Kapcsolódó cikkek:

 

Kapcsolódó cikkek:

    • A tornyospálcai srác megmondja, milyen idő lesz!
      Van egy tizennyolc éves, érettségire készülő srác Felső-Szabolcsban, akinek nem elég a végtagjain található ujjak száma arra, hogy megszámolja: mennyien kérdezik meg tőle napota, hogy milyen idő lesz!  

    • Olvasó kérdez: Megőrült az időjárás?
      Egyik nap esernyőért és kabátért nyúl az ember, másik nap napszemüvegért! Mi a magyarázata az utóbbi időben tapasztalható hirtelen időjárás-változásoknak? – kérdezte rohodi olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!