Sziréna

2023.02.22. 10:36

Hihetetlen baleset: felborult, majd kigyulladt egy kamion az M3-as autópályán

Úgy tudjuk, egy személy is megsérült a baleset során.

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala

A középső szalagkorlátot átszakítva, a szembejövő sávban az oldalára borult, majd ki is gyulladt egy nyerges vontató az M3-as autópálya 228-as kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon – tudatta a katasztrófavédelem szerdai közlésében.

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. 

A helyszínre a mentők is kiérkeztek.  Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A Szoabolcs-online értesülése szerint a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök Budapest irányába vezető bal pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagykállónál leterelik az autópályáról.

Közúti közlekedési baleset történt február 22-én 5 óra 48 perc körül az M3-as autópálya bal oldali pályatestén, a 229. kilométerszelvényben, Nyíregyháza térségében. Az elsődleges adatok szerint egy Budapest felől Vásárosnamény irányába tartó teherautó – eddig tisztázatlan okból – a szalagkorlátot átszakította és felborult.

A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök Budapest irányába vezető bal pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nagykállónál leterelik az autópályáról. A balesetben az elsődleges információk szerint egy személy megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában