Sport

2013.10.30. 17:09

Hajdúsági erőemelő sikerek

Hajdú-Bihar - Lukács Krisztián tanítványai remekeltek Tiszaújvárosban.

Hajdú-Bihar - Lukács Krisztián tanítványai remekeltek Tiszaújvárosban.

Tiszaújváros adott otthont október végén a Regionális Őszi Tisza-Kupa Erőemelő Bajnokságnak, amelyet a TIFIT SC szervezett meg. A megmérettetésen Lukács Krisztián – az erőemelő és erős ember, Magyarország legerősebb rendőre, két város edzőtermének vezetőedzője – tanítványai is szerepeltek.

A hajdúszoboszlói Jaga Fitness négy fővel vett részt az erőpróbán, Kovács Gábor teremtulajdonos (-83 kg) felnőtt erőemelő kategóriában első helyezést ért el. Várdai Ágnes (-63 kg) junior és felnőtt erőemelő kategóriában is aranyérmet szerzett, és abszolút díjat kapott, Kárai Zsuzsa (-74 kg) felnőtt erőemelő és fekvenyomó kategóriában egy-egy aranyérmet zsebelt be, és mindkét versenyszámban abszolút díjat nyert, Papp Kristóf (-74 kg) pedig junior erőemelő kategóriában a dobogó második fokára állhatott fel.

A kabai Chicago Gym Takács Norbert teremtulajdonos kíséretében szintén négy fővel képviseltette magát a versenyen. Gere Mihály (-120 kg) a felnőtt erőemelő és fekvenyomó kategóriák első helyét szerezte meg, Pálfi Mihály (-105 kg) ifjúsági erőemelésben aranyérmet nyert, fekvenyomásban pedig ezüstérmes lett. -84 kg-ban Szarvas Zoltán ifjúsági erőemelésben másodikként-, fekvenyomásban harmadikként zárt. A szintén -84 kg-ban induló Győrfi Sándor a junior erőemelés versenyszámában ezüstérmes, fekvenyomásban bronzérmes lett. A megmérettetésen Hajdú-Bihar megye erőemelői lettek a legeredményesebb versenyzők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!