Sport

2012.08.21. 13:43

Hallgatag megfigyelőt küldött a Brugge

Labdarúgás - Verhető csapatnak tartja a Debrecent a Club Brugge játékosfigyelője, aki megtekintette a pécsi bajnoki mérkőzést.

Labdarúgás - Verhető csapatnak tartja a Debrecent a Club Brugge játékosfigyelője, aki megtekintette a pécsi bajnoki mérkőzést.Az idősödő úr a sajtópáholyban kapott helyet, ahol a mérkőzésről tudósító, azt közvetítő újságírók között csendesen húzódott meg. Füzetkéjébe csupán rajzolt. Melyik debreceni játékos hol helyezkedett el a támadás kezdetén, milyen irányba változtatta helyét, védekezésben pedig kik és milyen módon vettek részt. A szünetben annyi kérdése volt csupán a jelen lévő újságírókhoz, hogy tudja-e valaki, miért nem Verpecz véd. „Talán sérült ő is?” – tette még hozzá. Az eseménygazdagabb második félidőben több oldalt is telerajzolt. A mérkőzés végén több újságíró is igyekezett szóbaelegyedni a megfigyelővel, ám ő nem volt túl közlékeny – nyilván sietett haza. Rövid válaszaiból azonban kiderült, megnyugtatták a meccsen látottak, „Le lehet győzni a Debrecent”.

HBN-KZS

 


 

Pécs - DVSC:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!