DVSC

2023.08.03. 20:35

Futball-láz uralkodik a Nagyerdőn - fotókkal

A Loki szimpatizánsai özönlenek a stadionba.

Orosz Krisztofer

Nem nehéz kitalálni, kinek szurkol ez a kis csapat

Forrás: Kiss Annamarie

Igaznak bizonyultak a híresztelések, miszerint rengeteg embert érdekel a DVSC–Alashkert Európa Konferencia-Liga visszavágó. Előzetesen azt lehetett olvasni, hogy több mint 10 ezer néző fog kilátogatni a párharc második felvonására. Ennek megfelelően nagyjából 45 perccel a kezdés előtt kígyóztak a fanatikusok a beléptetőkapuknál, a stadionban pedig sokan már az ülőhelyeiket is elfoglalták. A HAON csapata is hamarabb érkezett a megszokottnál, és jól is tettük, hiszen ritkán látni ekkora érdeklődést egy futballmérkőzés előtt a cívisvárosban. Napraforgó és pattogatott kukorica illat járja át a Nagyerdőt, a szurkolók pedig gyakran rázendítenek a Vasutast biztató rigmusokra. 

Szinte kivétel nélkül mindenhol a győzelem a téma, s meg is kérdeztük Kertész Alexet, mit vár Dzsudzsák Balázséktól a percek múlva kezdődő összecsapáson. – Régóta járok a Loki meccseire, láttam a múlt heti összecsapást is. 

Jól mozogtak a srácok, remélem, ma is sikerül nyerni.

– Úgy gondolom, ha mi szerezzük meg a vezetést, nem lehet probléma – mondta a bizakodó szurkoló. 

A DVSC kezdőcsapata az Alashkert elleni találkozóra: Megyeri – Manrique, Dreskovics, Romancsuk, Kusnyír – Lagator, Loncsar – Kiziridisz, Dzsudzsák, Szécsi – Babunszki

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában