Magyarország

2008.03.20. 08:59

A rendőrség közzétette az első négy zavargó képét - fejenként félmillió a nyomravezetőnek

<p>Közzétette a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán délután az első négy olyan felvételt, amelyen a március 15-i, Blaha Lujza téri rendezvény utáni zavargások résztvevői láthatók.</p>

Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya kedden jelentette be, hogy 12 fős nyomozócsoportot alakít a zavargásokban résztvevők előkerítésére és ígéretet tett arra, hogy a keresett emberek fotóit közzéteszik.

Minden egyes keresett emberért félmillió forintos nyomravezetői díjat fizet a rendőrség.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, Tóth Gábor, budapesti rendőrfőkapitány kedden bejelentette, hogy a március 15-i, fővárosi rendbontások tisztázására 12 fős nyomozócsoportot hoz létre.

A nyomozócsoport feladata, hogy a március 15-i utcai összecsapásokról készült felvételeket elemezze és felkutassa azokat, akik a kődobálásban, molotov-koktélozásban, gyújtogatásban részt vettek. Ehhez a lakosság segítségét is kérik.

A nyomozócsoport szerdán délután közzétette a gyanú szerint az erőszakos cselekményekben résztvevő emberek fotóit.

Egyelőre négy ember képe került fel a www.police.hu-ra. Minden emberért bruttó félmillió forintot fizet a rendőrség a nyomravezetőnek, aki később tanúként is vállalja, hogy az eljárásban részt vesz.

A tanúk adatait bizalmasan kezelik, a védelmükre minden szükséges intézkedést megtesznek.

A rendbontók képét megtekintheti itt!

A képek: (forrás: police.hu)

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!