Ingatlanajánló

2023.02.04. 09:00

A Debrecenben kínált 154 milliós szépség nemcsak elegáns és tágas, hanem cserépkályhás is

A megyében kínált 1133 családi ház közül kitűnik a modern, mégis romantikus stílusjegyeket is magán viselő ajánlat. Szuper fotók Kerekestelepről, most!

Ezt a lakást kár lenne kihagyni

Debrecenben, a Kerekestelepen eladó egy 2004-ben épült, 160 m2-es, három szobás, amerikai stílusú luxusingatlan. A családi házat rendkívül magas műszaki tartalom jellemzi, kiváló választás mindazoknak, akiknek fontos a minőség. Az ingatlant átépítését 2021-ben, belsőépítész tervei alapján valósították meg.

A ház egy parkosított, öntözőrendszerrel felszerelt 1240 m2-es telken található, amelyen van egy 50 m2-es, öszkonfortos vendégház (társalgóval, konyhával es fürdőszobával). A kertben egy borospince, dupla garázs és dupla, fedett kocsibeálló is található. Ezen felül központi vízlágyító rendszer, kondenzációs gázkazán (radiátoros hőleadás), 5 kW-os napelemrendszer, központi porszívó és légtisztító rendszer is növeli a ház értékét. 

További cserépkályhás és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!