Tenisz

2024.03.12. 16:48

Megvan, melyik csatornán láthatjuk a Marozsán–Alcaraz mérkőzést

A hajdúszoboszlói teniszező reméli, hogy ismét meg tudja tréfálni spanyol riválisát.

Tóth Huba Elemér

Marozsán Fábián nagy bravúrt érhet el

Forrás: 24óra-archív

Ahogyan arról a Haonon olvashattak, a jelenleg zajló Indian Wells-i tenisztornán már nyolcaddöntős a Hajdúszoboszlói SE sportolója, Marozsán Fábián. A folytatásban igen kemény feladat vár a huszonnégy éves játékosra, hiszen kedden 21 órától a címvédő és volt világelső Carlos Alcaraz lesz a következő ellenfele. A jelenlegi világranglistán a legjobb magyar teniszező tavaly Rómában már megverte a spanyolt, de a továbbjutáshoz ezúttal is hatalmas bravúrra lesz tőle szükség.

Sokat számít a kezdés

Marozsán remek formában van, a Carlos Alcaraz elleni csatáról a Network4-nek is nyilatkozott. 

Tavaly én nem úgy mentem fel, hogy győzni fogok, megtettem, így most ott lesz a fejében, hogy sikerült őt legyőznöm. Talán egy kicsit tarthat is tőlem. Sokat számít majd, hogyan kezdjük a meccset. Profi, félni nem fog, a saját játékát fogja játszani. Biztosan lesz taktikája, amit megpróbál erőltetni, de én is készülök, és remélem, én tudok majd jobban kijönni a labdamenetekből

 – fogalmazott Marozsán.

Sokáig nem lehetett tudni pontosan, hogy az érdeklődők hol követhetik élőben Marozsán Fábián következő meccsét. Kiderült, hogy a magyar idő szerint este 9 órakor kezdődő összecsapást az interneten a NET4+-on, valamint a televízióban, a MATCH4-en is láthatjuk.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában