Kézilabda

2024.02.12. 16:46

Szabó Nina ismét a Lokit erősíti - videóval

Hámori Konszuéla szombati sérülése után visszatért Szabó Nina a Loki csapatába, hétfőn délután pedig már a csapattal edz.

Haon.hu

Szabó Nina egyből tudta, miért keresik

Forrás: DVSC SCH

A 22 éves játékos eddig 65 térmérkőzésen szerepelt a DVSC SCHAEFFLER együttesében, nyáron került kölcsönbe a fővárosi kék-fehérekhez. Szabó Nina múlt szombaton még az MTK mezében játszott bajnoki meccset a Kisvárda ellen, s akkor meg sem fordult a fejében, hogy a következő hétvégén már a Bajnokok Ligájában lép majd pályára Svédországban. De közbejött Hámori Konszuéla súlyos sérülése… - írja a kézisek hivatalos oldala.

– Nagyon sajnálom, ami Konival történt, de tudtam hogy ilyen esetekben visszahívhat a Loki – mondta Szabó Nina immáron újra a Hódosban. – Amikor vasárnap megcsörrent a telefonom, már tudtam, hogy miért keresnek, egyből elkezdtem pakolni. A beilleszkedéssel biztosan nem lesz gond, sőt mondhatom, hogy nagyon hiányoztak a lányok, örülök, hogy újra köztük lehetek. Még sok idő van hátra a szezonból, mindent meg fogok tenni azért, hogy minél jobb eredményt érjen el a csapat!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában