Labdarúgás

2024.05.25. 11:07

Trencsényi Bence élvezetes szezonzáróra számít

A DEAC a Karcag ellen zárja a szezont. Trencsényi Bence szerint nem mindegy milyen szájízzel vonulhatnak majd pihenőre.

Haon.hu

Trencsényi Bence bízik a sikerben

Forrás: DEAC

Eljött ez a hétvége is: az utolsó, 30. fordulót rendezik a labdarúgó NB III. északkeleti csoportjában. A DEAC együttese a Dóczy utcai Sportcampuson lép pályára vasárnap 17 órakor, ellenfele a Karcag lesz, olvasható a debreceni klub honlapján. 

Győzelemmel akarnak zárni

A házigazdák az ötödik helyen állnak a tabellán 48 ponttal, két egységgel lemaradva a DVSC II. mögött. A karcagiak sem szerepelnek rosszul, jelenleg a hetedikek.

Nagyon fontos ez a meccs számunkra, hiszen nem mindegy, milyen szájízzel mehetünk el az egy hónapnyi pihenőre. Ráadásul sikerünk esetén akár még feljebb is léphetünk a táblázaton

 – jelentette ki a fekete-fehérek futballistája, Trencsényi Bence. – Győzelemmel akarjuk zárni az idényt saját szurkolóink előtt, ez nem is kérdés. Erre készültünk a héten, megnéztük az ellenfélről készült felvételeket, megbeszéltük, mi az, ami célravezető lehet velük szemben – mondta a támadó, aki pár szóban elmondta, milyen mérkőzésre számít vasárnap délután.

Rendezett, jól szervezett gárdával játszunk majd. A Karcag erős csapat, nem véltelenül áll a hetedik helyen, ezért úgy vélem, minden adott ahhoz, hogy élvezetes legyen a szezon utolsó találkozója

 – zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában