Kézilabda

2023.05.04. 15:55

Egy évig kék-fehérben játszik a Loki irányítója

A klubvezetés azt szeretné, ha tovább fejlődne, igazi vezérré válna.

Szabó Nina, a DVSC Schaeffler irányítója kölcsönben folytatja

Forrás: Napló-archív

A DVSC Schaeffler tavaly ősszel 2025-ig hosszabbított Szabó Ninával, aki a 2023/24-es szezont kölcsönben tölti az MTK-nál – adta hírül honlapján a klub csütörtökön.

– Nina az elmúlt két évben nagyon sokat fejlődött, ezért is hosszabbítottunk vele szerződést 2025-ig – fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Szeretnénk, ha a közeljövőben meghatározó irányítója lenne a csapatunknak, ehhez viszont még több játéklehetőségre van szüksége. A folyamatos terhelés és felelősségvállalás mellett tovább fejlődhet, komplex játékossá válhat. Azt várjuk, hogy első számú irányító és igazi vezér lesz az MTK-ban. Szeretném hangsúlyozni, hogy számítunk rá, ezért is döntöttünk úgy, hogy olyan szerződést kötünk, amely alapján a játékos szükség esetén visszahívható. Ily módon saját nevelésű, tehetséges fiatal irányítónk, Csernyánszki Liliána előtt is megnyílik a lehetőség arra, hogy több időt töltsön a pályán, és így tovább fejlődhessen. Cseri a másodosztályban már meghatározó játékossá nőtte ki magát, bízunk benne, hogy Vámos Petra mellett az NB I.-ben is bizonyítani tud – fűzte hozzá Ábrók Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában