Ügyeleti hírek

2024.05.19. 11:13

Több fa is kidőlt Hajdú-Biharban, Debrecenben leégett étel okozott riadalmat

Haon.hu

Több esetben is szükség volt az egyenruhások intézkedéseire

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szombaton egy tíz méteres nyárfa dőlt ki Komádi közelében. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Egy nagyméretű fa a járdára dőlt Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Egy nyolc méteres fűzfa kettéhasadt Hajdúböszörményben, a Bem József utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Bolyai utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert szállított a kórházba a helyszínről.

Egy tízemeletes társasház harmadik emeletén tűz keletkezett szombaton este, Debrecenben, a Görgey utcában. Az egyik lakásban leégett az étel, emiatt füst volt a társasház lépcsőházában is. A debreceni hivatásos tűzoltók átszellőztették a lakást és a lépcsőházat, a mentőszolgálat pedig három embert kórházba szállított.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában