Kézilabda

2023.05.03. 16:41

Ennek sokan örülni fognak: szép gesztust tett a Loki!

A játékos tett annyit a klubért, hogy ne hagyják magára.

Mariana Costa még marad Debrecenben!

Forrás: Czinege Melinda

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, Mariana Costa, a DVSC Schaeffler jobbszélsője súlyos sérülést szenvedett a tatabányai Magyar Kupa elődöntőjében, amely után több hónapot kell kihagynia. Márciusban a HAON is megírta, hogy a brazil válogatott kézis a nyáron távozik Debrecenből. Mivel a világbajnok szélső még nem egyezett meg egy csapattal sem a sajnálatos sérüléséig, ezért a Loki vezetői úgy döntöttek, a népszerű játékos helyzetére való tekintettel december 31-ig szóló szerződést kötnek vele.

„Mariana Costa fontos játékosa a DVSC Schaefflernek, és úgy gondolom, az elmúlt két évben tett annyit a klubért, hogy megérdemli, hogy ebben a helyzetben ne hagyjuk magára. Az év végéig meghosszabbítjuk a szerződését, és igyekszünk minden téren segíteni neki abban, hogy mihamarabb felépüljön.” – mondta Ábrók Zsolt ügyvezetőa klub hivatalos oldalán.

Jól halad

Mariana Costa rehabilitációja hosszú hónapokat vehet igénybe. A testi kontakttal járó edzéseket legkorábban ősszel kezdheti el, de örül annak, hogy Debrecenben maradhat. „Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem van Debrecenben maradni, mert ez a klub, a város igazán különleges számomra, otthon érzem magam itt. 

Szeretem a csapatot, a szurkolókat és a klub dolgozóit. Bízom benne, hogy nagyszerű szezonunk lesz, közösen küzdünk a városunkért, hogy elérjük a célunkat! 

Természetesen mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb felépüljek és még erősebben térhessek vissza. Eddig jól halad a gyógyulásom, napról napra jobban érzem magam. Köszönöm a segítséget az orvosoknak és mindenkinek, aki segít a felépülésemben. Ha újra készen állok találkozunk a Hódosban, remélem minél hamarabb! – így a játékos, aki addig is köszöni a rengeteg szeretet, amit kap. 
HBN

A DVSC-vel kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook-oldalunkat!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában