Showtánc

2024.02.24. 18:38

A debreceni Takács Szofi megállíthatatlan, most az ország másik végében triplázott – videóval

Három első hely is az övé lett Zalaegerszegen.

Haon.hu

Takács Szofi, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület táncosa

Forrás: Napló-archív

Újabb rangos nemzetközi versenyen parádézott a debreceni Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület ifjú táncosa, a nyolcéves Takács Szofi. Ezen a hétvégén tartják Zalaegerszegen a XII. Press Dance International Dance Cup-ot, ahol a világbajnok kislány újra megmutathatta, mit tud: az egyesület Facebook-oldala szerint Szofi szombaton Icon, Kaméleon és Queen nevű produkciójával is az első helyen végzett, utóbbival pedig a megmérettetés esti gálájára is bejutott. 

„Remek szervezésű, színvonalas verseny, nemzetközi zsűri, népes mezőny, elfogultság nélküli értékelés és életre szóló barátságok. Így még szebbnek tűnnek az elért eredmények” – értékelte a versenyt közösségi oldalán a Feeling.

Szofi édesanyja, Takács-Pántya Barbara – aki a táncegyesület művészeti vezetője is egyben – korábban elmondta, hogy a sikert sikerre halmozó lány a tánc és a versenyeken kívül is nagyon pörgős, központi figura, viszont korához képest nagyon sűrű napirendje van.

Reggel elviszem az iskolába, ahol általában fél 2-kor végez. Onnan egyenesen edzésre megyünk, ahol 3-4 órát gyakorol. Ezután otthon kap egy kis játékidőt, majd jöhet a fürdés és a tanulás.

részletezte az édesanya.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában