Kézilabda

2024.01.13. 17:33

Nagy lépést tehet a Loki a továbbjutás felé

Régi ismerős is lesz a montenegrói oldalon.

Molnár Szilárd

Töpfner Alexandra

Forrás: Czinege Melinda

Vasárnap 16 órától (tv: Sport1 TV) Podgoricában lép pályára a DVSC Schaeffler a Bajnokok Ligája 10. fordulójában.

A piros-fehérek számára épp a Buducsnoszt – a Lokinak 7, a montenegróiaknak 4 pontja van jelenleg – a nagy rivális a továbbjutást jelentő harcban, így egyáltalán nem mindegy, milyen eredmény születik a mérkőzésen.

Az októberi hazai találkozón 27–22-re nyert a Vasutas a Hódosban, akkor a hajdúságiak egyik legjobbja a 12 kísérletből 10 találatot szerző Töpfner Alexandra volt, őt kérdezte a Haon a mostani összecsapás előtt. 
– Ahogy visszavideóztam a meccset, a góljaim közül elég sok 7 méteresből született. A büntetőket mindig visszanézem, hiszen rengeteget lehet tanulni belőle: mit csináltam jól, és min kell javítani. Hazai pályán sikerült győzelmet aratnunk, ami nagyon fontos lehet a végelszámolás szempontjából.

Idegenben nem lesz könnyű dolgunk, de tudjuk, ha ezt a meccset behúzzuk, akkor egy nagy lépést teszünk a továbbjutás felé

– mondta el a válogatott jobbszélső.

Nem térnek vissza Debrecenbe

Érdekesség, hogy az ellenfélnél lesz egy jó ismerős is, hiszen a délszlávok egyik kapusa az az Ann-Cathrin Giegerich, aki három debreceni év után épp tavaly nyáron szerződött a Buducsnosztba.

A Loki szombat reggel indult útra Podgoricába, az összecsapás után azonban nem térnek vissza Debrecenbe, hiszen szerdán Győrben lesz bajnokija.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában