Összefoglaló

2024.05.15. 09:18

Egymást követték a tüzek kedden Hajdú-Biharban, de balesetekből sem volt hiány

Melléképület, avar és gaz is lángra kapott.

Haon.hu

A vármegyei tűzoltókat több helyre is riasztották

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Kerítés lécei közzé szorult egy kutya Pocsajon, a Petőfi utcában, kedd reggel. A létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik kiszabadították az állatot – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Egy autó ütközött össze egy robogóval a debreceni Bartók Béla úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és a kifolyt motorból az olajat felitatták az úttestről. A mentőszolgálat a motorost kórházba szállította.

Kedd este Hajdúböszörmény közelében, az M35-ös autópályán egy autó a szalagkorlátnak ütközött. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Számos tűzesethez riasztották a tűzoltókat

Kedd hajnalban egy lakatlan ház tetőszerkezetében keletkezett tűz Pocsajon, a Petőfi utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Foltokban égett a száraz gaz Hajdúhadházon, a Nefelejcs utcában. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral avatkoztak be

Peremégéssel égett egy egy hektáros terület Derecske és Konyár között, kedden. A berettyóújfalui és a debreceni hivatásos valamint a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet.

Kigyulladt egy melléképület Balmazújvároson, a Béke utcában. Az esetről mi is beszámoltunk korábban. A tűz átterjedt a ház tetőszerkezetére is. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos valamint a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a ház lakója két gázpalackot kivitt az épületből, így azokat hő nem érte. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Ötven négyzetméteren égett a száraz gaz Hajdúnánáson, a Balmazújvárosi úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Száz négyzetméteren égett az avar Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 


 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában