Labdarúgás

2023.09.04. 14:46

Garamvölgyi Lajosra emlékeztek

A díjakat Lajos bácsi fia, Garamvölgyi Péter adta át a gyerekeknek.

Haon.hu

Forrás: DVSC Labdarúgó Akadémia-archív

A Debreceni Sportiskola idén tizenötödik alkalommal rendezte meg a népszerű és legendás edző, Garamvölgyi Lajos emlékére életre hívott utánpótlás tornát, írja a DVSC Labdarúgó Akadémia hivatalos oldala. A rendezvény helyszínéül szolgáló Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves pályáját a nyáron újították fel, így ennek a megnyitójával vette kezdetét négy korosztályban – U8, U9, U10, U11 – összesen 24 csapat részvételével a torna.
A DVSC-s gyerekek igazán kitettek magukért, hiszen minden korosztályban döntőt játszhattak, amelyek közül háromban nyerni is tudtak, csupán az U10-es korosztályban büntetők után lett második a csapat.

Pazonyi Attila U8-as edző: – Büszke vagyok a gyerekek teljesítményére, remek pályán, nagyszerű hangulatú mérkőzéseket játszottunk. Úgy gondolom a tornához méltó módon zártuk a napot. Köszönjük a meghívást a DSI-nek!

Rácsai Lajos U9-es edző: – Nagyon jó hangulatú tornán vettünk részt az újonnan átadott Oláh Gábor utcai sporttelepen található műfüves focipályán szombat délelőtt, ahol az egykori legendás DVSC-edző, Garamvölgyi Lajos emléke előtt is tisztelegtünk. A hat csapatos tornán a gyerekek végig szervezetten és tudatosan játszottak, aminek az lett az eredménye, hogy a nap végén mi örülhettünk az aranyéremnek. Köszönjük a meghívást a Debreceni Sportiskolának és további sok sikert kívánunk minden résztvevő gyermeknek, kollégának és egyesületnek a jövőben!

Buka Bence U10 edző: – Csoportunkban 2 győztes mérkőzést követően kerültünk a döntőbe, ahol 1-1-es végeredmény után büntetőpárbajban alulmaradva 2. helyezést értünk el. A közös munka még bő egy hónapja tart a gyerekekkel, de már vannak jelei annak, amit Nagy István kollégámmal szeretnénk viszontlátni a pályán. Tartalmas heteken vagyunk túl. Az újabb elvarásoknak való megfelelés és a 6+1 játékhoz való hozzászokás sok kihívás elé állítja őket, ennek ellenére jó úton haladunk, melynek első fontosabb állomásán fegyelmezett játékkal, nagyszerű hozzáállással elvárásainknak megfelelő játékkal rukkoltak elő.

Mezei Norbert U11-es edző: – Örülök, hogy tudtuk az edzéseken tanult dolgokat mérkőzés körülmények között is gyakorolni. Voltak jó dolgok, de azért láttuk a hiányosságokat is. Gratulálok a csapatnak!

Remek időjárás mellett kifogástalan körülmények között a gyerekeknek ideális lehetőség volt a játékra, ügyes csapatok ellen. A díjakat Lajos bácsi fia, Garamvölgyi Péter adta át a gyerekeknek. – Legelőször is szeretnék a családom nevében köszönetet mondani a Debreceni Sportcentrumnak, hogy idén is megemlékeztek és méltóképpen őrzik és ápolják édesapám emlékét, munkásságát! Másodszor pedig szeretnék gratulálni az új és modern műfüves pálya avatásához. Öröm volt látni a sok mosolygós gyerek arcát és a büszke szülők örömeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában