Labdarúgás

2023.09.09. 18:45

Felkészülés: a hajrában, tizenegyesgóllal bukta a győzelmet a Loki

Nem bírt egymással a DVSC és a Mezőkövesd, 1–1-es döntetlen lett a szombati edzőmeccs vége.

Haon.hu

Forrás: dvsc.hu

Bár a válogatott mérkőzések miatt szünet van a magyar bajnokságban is, a Loki ezen a hétvégén sem maradt meccs nélkül. A csapat felkészülési mérkőzésen a szintén NB I.-es Mezőkövesdet fogadta szombaton délután Pallagon.

Mint azt a klubhonlap írta, a Debrecen a találkozó nagy részében fölényben játszott, s már a 9. percben gólt ért el: Dzsudzsák Balázs remek beadása után Alexandros Kyziridis fejelt a kap bal oldalába. A szünetig a DVSC akár több gólt rúghatott volna, azonban kimaradtak a helyzetek.

A második játékrészben sok volt a kemény összecsapás, gól pedig csak a legvégén esett, Stefan Drazic talált be büntetőből. A vége tehát 1-1 lett, folytatás szombaton Egerben, a Magyar Kupában.

A tények

Felkészülési mérkőzés

DVSC-Mezőkövesd 1-1 (1-0)

DVSC: Milosevic – Bévárdi, Romanchuk, Manrique, Ojediran, Tuboly, Varga J., Dzsudzsák, Szécsi, Kyziridis, Domingues. Cserék: Megyeri, Ferenczi, Dreskovic, Bódi, Kusnyír, Majdevac, Lagator. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Mezőkövesd: Kovácsik – Kállai, Zahary, Beriashvili, Nahirnij, Gomis, Pillár, Lukic, Illés, Molnár G., Drazic. Cserék: Piscitelli, Jurácsik, Kosontin, Nagy G., Kojnok, Cseri, Brtan, Cseke, Steliano, Barry. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gól: Kyziridis (9.), illetve Drazic (89., 11-esből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában