Labdarúgás

2023.05.19. 17:30

Megyeri Balázs az FTC ellen nyújtaná tovább a jó sorozatát

A DVSC kiváló hálóőre ugyanúgy készül a szombati csatára, mint bármelyik bajnokira.

Megyeri Balázs biztos pontja a DVSC-nek

Forrás: Kiss Annamarie

Ahogy arról portálunkon már írtunk, több szempontból is fontos rangadó vár a DVSC-re a Ferencváros otthonában szombat késő délután. A piros-fehérek egyrészt a dobogóért hajtanak, másrészt ez a párosítás sok lokista szemében a legkiemelkedőbb, harmadrészt egy győzelemmel Dzsudzsák Balázsék visszavághatnak a szezonban már kétszer elszenvedett 2–0-s vereségekért, amivel jó helyzetbe hoznák magukat az utolsó fordulóra.

Az összecsapás pikantériáját növeli, hogy a fővárosiaknál pályára léphet a tavasszal a Vasutastól kölcsönvett Baráth Péter, akire valószínűleg nem vár könnyű 90 perc. Az előzetes jelzések alapján telt ház fogadja majd a csapatokat, a cívisvárosból is sokan elkísérik kedvenceiket, hogy kiszurkolják a győzelmet. 

A Loki négy forduló óta veretlen, az FTC legutóbb kikapott Kecskeméten, így jó eséllyel egy felpaprikázott gárda lesz Szécsi Márkék ellenfele.

Négy gólnélküli meccsel a háta mögött várja a zöldek elleni rangadót Megyeri Balázs, aki számára még különlegesebb ez a bajnoki, hiszen a zöld-fehérek nevelése.

– Az elmúlt fordulók megmutatták, hogy összeállt a védekezésünk a szezon végére – hívta fel a figyelmet a 33 esztendős kapus. – Mindenki tudja, mi a feladata támadásban és védekezésben is, ez mutatkozik meg a tavaszi eredményeinken. 

Jó lenne tovább nyújtani a kapott gól nélküli sorozatot, nem lesz könnyű, de jó formában vagyunk, ki kell hoznunk a legtöbbet a hátralévő két bajnokinkból, elsőként szombaton a Ferencváros ellen.

– Mivel a nevelőklubomról van szó, számomra még pikánsabb lesz az összecsapás, de nem készülök rá másképp, mint a korábbiakra. Valószínűleg telt ház, jó hangulat vár ránk. Ez a feladat, ezt szeretnénk megoldani, hogy aztán úgy fogadhassuk az Újpestet, reális esélyünk van a harmadik hely megszerzésére – nyilatkozta portálunknak Megyeri Balázs.

A Ferencváros–Debreceni VSC bajnoki szombaton 17.45-kor kezdődik, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában