Lábtenisz

2023.05.28. 08:00

Két napos BL-döntőt rendeznek Hajdúszoboszlón!

A versenyen számos sztárjátékos vesz részt majd részt.

Június második hétvégéjén rendezik Hajdúszoboszlón a lábtenisz BL-döntőt

Forrás: HSE

A lábtenisz kedvelői számára izgalmas időszak köszöntött be, hiszen június 10-11-én megrendezik a 2023-as hajdúszoboszlói Lábtenisz Bajnokok Ligája döntőjét - adott hírt a szervező Hajdúszoboszlói SE közösségi oldala. Az esemény helyszíne a Városi Sportház lesz, és garantáltan egy felejthetetlen élményt nyújt majd mindazoknak, akik kilátogatnak rendezvényre.
Az idei lábtenisz BL-döntő rengeteg izgalmas küzdelmet ígér, hiszen az ország legjobb játékosai mérkőznek meg a több mint egymillió forintos összdíjazású versenyen a nemzetközi mezőnnyel. A versenyzők számos technikai trükkel és taktikai megoldással rendelkeznek, így a közönség minden bizonnyal sok izgalmas és látványos mérkőzést láthat majd.
A versenyen számos sztárjátékos vesz részt, mint például Fodor Ádám egyéni világbajnokunk, aki az elmúlt évek során bizonyította tehetségét és kitartását a lábtenisz pályán. A játékosok a legjobb formájukat hozzák majd a versenyen, hiszen mindannyian szeretnének a dobogó legfelső fokára állni. A magyar csapatot Gulácsi Róbert edző, Berta Balázs, Lakics Balázs, Szabó László, Molnár Gábor, Pál Tamás Gábor, Pál Kőrösi Evelin és Szlavecz István képviselik. Az esemény garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd a látogatóknak, és lehetőséget ad arra, hogy megismerjék az ország legjobb lábtenisz játékosait és élvezhessék a sport látványos és izgalmas küzdelmeit. 

bl-dontot-hajduszoboszlo-se haon-sport-bajnokok-ligaja-hse-hajdu-bihar-labtenisz
Június második hétvégéjén rendezik Hajdúszoboszlón a lábtenisz BL-döntőt
Forrás: HSE

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában