Úszás

2023.04.19. 17:46

Senánszky Petra országos bajnok 100 méteren!

Zombori-Szalontai Ferenc 6. lett a férfi 100 méteres mellúszás fináléjában

Forrás: Czinege Melinda

A DSI Debrecen kiválósága a legjobb idővel került a 100 női gyors döntőjébe a 125. országos, így értelemszerűen a 4-es pályáról rajtolt. A debreceni klaszsis egyből begyújtotta a rakétákat, fél távnál 25.94-nél fordult, végül igen meggyőző úszással, legalább fél testhosszal nyert 54.43-as idővel, ami újabb egyéni rekord!
Gratulálunk!

– Egészen könnyedén jött a legjobb idő. Mindenképp 55 másodperc alatt akartam úszni, szerencsére sikerült, nem is kevéssel, aminek nagyon örülök! Talán így már jbbban legyőzöm a félelmemet ezen a távon, mert mindig nagyon elfáradok a végére – nyilatkozta az M4 Sport kamerái előtt Senánszky Petra.

senanszky-petra-orszagos-bajnok-100-meteren-dsi-debrecen-haon-sport-hajdu-bihar-uszas
Zombori-Szalontai Ferenc (balról) és Sárosi Balázs 
Forrás: Czinege Melinda

A 100 méteres férfi mellúszás A döntőjében Zombori-Szalontai Ferenc sajnos nem tudta megközelíteni délelőtti idejét, és végül 1:04.21-el a 6. helyen csapott be a célba, ami így is szép eredmény. Ugyanezen a távon a másik debreceni, Sárosi Balázs a B-döntőben 1:06.39-el a nyolcadik lett.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában