Röplabda

2023.02.02. 16:19

Fodor Antal vezetőedző abban bízik, hogy a DEAC meg tudja szorongatni az éllovast

A debreceniek mestere szerint mindenkinek „többet kell betenni a közösbe”.

Fodor Antal vezetőedző szerint ha egy játszmát megnyernének, az nagy tettnek számítana

Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi röplabdázóinak ismét tévés meccsük lesz: Fodor Antal együttese szombaton 19 órától a címvédő Pénzügyőr otthonában vizitál, a mérkőzést az M4 Sport+ tűzi a műsorára. 

Teljes kerettel is nagyon nehéz dolga lenne a debrecenieknek, ám Willian kiesése miatt ez a megállapítás hatványozottan igaz.

 Mint ismert, a dél-amerikai pontgyárosnak elszakadt a keresztszalagja a Kazincbarcikával vívott vasárnapi bajnokin, így hamarosan műtét vár rá.

– Nagyon megviselte a fiúkat Willian sérülése, ez érződött a hét elején az edzéseken is. Ebben a szituációban mindenkinek „többet kell betenni a közösbe”. Ki lehet jelenteni, hogy a hétvégi meccsen ellenfelünk lesz az esélyes, ám nem feltett kézzel lépünk pályára. 

Amennyiben egy játszmát megnyernénk, az már nagy tettnek számítana.

 Biztos vagyok benne, hogy hasznos tapasztalatokkal gazdagodunk ezen a meccsen. Arra is lehetőségünk nyílik, hogy éles körülmények között különböző felállásokat kipróbáljunk. Nem véletlenül áll az első helyen a Pénzügyőr, ugyanis remek játékosok alkotják a keretét. Elég csak Magyar Bálintra gondolni, aki hazánk talán legjobb feladója, mellette Kovács Zoltánt szintén ki lehet emelni, továbbá a brazil légiósok szintén sok nehézséget okoznak a vetélytársaknak – mondta Fodor Antal, a DEAC vezetőedzője.

Az alapszakaszban nem sok babér termett a PSE ellen: idegenben 3:0-ra, itthon 3:1-re maradt alul a Debrecen. Nagy tett lenne, ha hétvégén összejönne a pontszerzés.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában